Samir Khiat

Asiakastarina: Samir Khiat | Bambukeidas Oy

Bambukeitaan toiminta alkoi vuonna 2019 Japanista mukaan tarttuneiden bambusukkien seurauksena. Toiminta kasvoi nopeasti, koska huomasimme bambutuotteille olevan kysyntää Suomessa.

Asiakastarinat

Asiakastarina: Antti Selonen | Latvo Oy

Olen Antti Selonen ja toimin Latvo Oy:n toimitusjohtajana. Yrityksemme suunnittelee, valmistaa ja myy ainoana maailmassa integroituja hydrauliikkaratkaisuja mönkijöihin.

Latvo Oy
Velourmet Oy

Asiakastarina: Mika ja Riina Rekilä | Velourmet Oy

Olemme Mika ja Riina Rekilä Tupoksesta Oulun läheltä. Yrityksemme nimi on Velourmet Oy ja tuomme maahan tänä vuonna 150 vuotta täyttäneen italialaisen perheyrityksen Acca Kappan kylpykosmetiikkatuotteita.

Asiakastarina: Pasi Tuike | Natural Born Fishers

Nimeni on Pasi Tuike ja toimin kalastusoppaana Kemiönsaaren ympärysvesillä, Saaristomerellä. Kalastusoppaan ammatti on minulle tällä hetkellä vielä sivutoiminen ja varsinainen leipätyöni on turvallisuusalalla.

Pasi Tuike
Ninna Varjus

Asiakastarina: Ninna Varjus | Salliva

Olen Ninna Varjus - yrittäjä ja perheenäiti Lempäälästä. Teen työkseni ruokavalioita ja ravintovalmennusta sekä pidän painonhallintaryhmiä ja luentoja. Olen perustanut yritykseni Salliva kesällä 2016 ja toimin yksinyrittäjänä.

Asiakastarina: Lasse Ilmonen | PiskiTiski Oy

Olen Lasse, toinen Koirakeskus PiskiTiski Oy:n omistajista, jonka omistamme yhdessä vaimoni kanssa. Itse olen palkkatöissä täysin toisen alan yrityksessä, mutta vaimoni työskentelee täysipäiväisesti yrityksessämme. Omalla vastuullani yrityksessämme on laskutus ja kaikki it-puolen toiminnot sekä kirjanpitoon liittyvät asiat yms.

Lasse Ilmonen
Eija Tanhua

Asiakastarina: Eija Tanhua | AloeLife Oy

Nimeni on Eija Tanhua ja olen yhdessä mieheni kanssa toiminut yrittäjänä jo yli kaksikymmentä vuotta. Yrittäjäksi päätyminen tapahtui ensiksi miehen kautta eli ikään kuin vahingossa jouduin mukaan hänen yritykseensä. AloeLife Oy, jonka perustimme vuonna 2009, olikin sitten jo ihan tietoinen valintani.

Asiakastarina: Juha Kytö | DGStore.fi

Olen Juha Kytö, 34, Yrittäjä - Frisbeegolfkauppa DGStore.fi. 12 vuotisen työntekijäuran logistiikka-alalla vaihdoin yrittäjyyteen jotta voin tehdä itse päätökset, seistä niiden takana ja kantaa ylpeys sekä vastuu niiden seurauksista.

Juha Kytö

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy