Asiakastarina: WebDesign Miia Ylinen

Olen Miia Ylinen. Autan pieniä yrityksiä löytymään ja erottumaan netissä. Teen hakukoneoptimointia ja rakennan nettisivuja yli 20 vuoden kokemuksella.

Lue lisää

Asiakastarinat

Asiakastarina: Anttilan Tila| Maatila Kokemäellä


Olen Juho Anttila, maatalousyrittäjä Kokemäeltä Satakunnasta. Tein vanhempieni kanssa sukupolvenvaihdoksen kotitilallani vuonna 2012.

Asiakastarina: Marke Koo| Marke Koo Oy


Marke Koo Oy on mainostoimisto Espoossa, jota pyöritän minä Marke Koo. Olen intohimoinen ja kokenut mainostoimisto AD-graafikko. Yrittäjänä olen ollut lähes 8 vuotta.

Asiakastarina: Hanna Kinnunen| Hanna Siivoo


Hei, olen Hanna Kinnunen perheenäiti ja siivouspalveluyrittäjä Kokkolasta. Oltuani pitkään kotiäitinä aloin miettiä mitä sitä isona tekisi. Opiskelin koulunkäynninohjaajaksi ja ajatuksissa siinsi opettajan ura. 

Asiakastarina: Seppo Salo|Salotek Consulting Oy


Hei, olen Seppo Salo ja omistan ja pyöritän Salotek Consulting Oy nimistä yritystä. Taustani on monen kansainvälisen yhtiön tuotekehityksessä, suunnittelussa ja hyväksynnässä sekä yhden maailman suurimman hyväksyntä-, testaus- ja sertifiointilaitoksen palveluksessa.

Asiakastarina: Maila Hägglund


Olen eläkkeellä oleva entinen maatalousyrittäjä ja opettaja, mutta tämä ei ole estänyt minua jatkamasta kielenkääntäjänä, mikä on tuonut elämääni uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita.

Asiakastarina: Antti Selonen | Latvo Oy


Olen Antti Selonen ja toimin Latvo Oy:n toimitusjohtajana. Yrityksemme suunnittelee, valmistaa ja myy ainoana maailmassa integroituja hydrauliikkaratkaisuja mönkijöihin.

Asiakastarina: Mika ja Riina Rekilä | Velourmet Oy


Olemme Mika ja Riina Rekilä Tupoksesta Oulun läheltä. Yrityksemme nimi on Velourmet Oy ja tuomme maahan tänä vuonna 150 vuotta täyttäneen italialaisen perheyrityksen Acca Kappan kylpykosmetiikkatuotteita.

Asiakastarina: Pasi Tuike | Natural Born Fishers


Nimeni on Pasi Tuike ja toimin kalastusoppaana Kemiönsaaren ympärysvesillä, Saaristomerellä. Kalastusoppaan ammatti on minulle tällä hetkellä vielä sivutoiminen ja varsinainen leipätyöni on turvallisuusalalla.

Asiakastarina: Ninna Varjus | Salliva


Olen Ninna Varjus – yrittäjä ja perheenäiti Lempäälästä. Teen työkseni ruokavalioita ja ravintovalmennusta sekä pidän painonhallintaryhmiä ja luentoja. Olen perustanut yritykseni Salliva kesällä 2016 ja toimin yksinyrittäjänä.

Asiakastarina: Lasse Ilmonen | PiskiTiski Oy


Olen Lasse, toinen Koirakeskus PiskiTiski Oy:n omistajista, jonka omistamme yhdessä vaimoni kanssa. Itse olen palkkatöissä täysin toisen alan yrityksessä, mutta vaimoni työskentelee täysipäiväisesti yrityksessämme. Omalla vastuullani yrityksessämme on laskutus ja kaikki it-puolen toiminnot sekä kirjanpitoon liittyvät asiat yms.

Asiakastarina: Eija Tanhua | AloeLife Oy


Nimeni on Eija Tanhua ja olen yhdessä mieheni kanssa toiminut yrittäjänä jo yli kaksikymmentä vuotta. Yrittäjäksi päätyminen tapahtui ensiksi miehen kautta eli ikään kuin vahingossa jouduin mukaan hänen yritykseensä. AloeLife Oy, jonka perustimme vuonna 2009, olikin sitten jo ihan tietoinen valintani.

Asiakastarina: Juha Kytö | DGStore.fi


Olen Juha Kytö, 34, Yrittäjä – Frisbeegolfkauppa DGStore.fi. 12 vuotisen työntekijäuran logistiikka-alalla vaihdoin yrittäjyyteen jotta voin tehdä itse päätökset, seistä niiden takana ja kantaa ylpeys sekä vastuu niiden seurauksista.