Asiakastarina

Eija Tanhua|AloeLife Oy


Nimeni on Eija Tanhua ja olen yhdessä mieheni kanssa toiminut yrittäjänä jo yli kaksikymmentä vuotta. Yrittäjäksi päätyminen tapahtui ensiksi miehen kautta eli ikään kuin vahingossa jouduin mukaan hänen yritykseensä. AloeLife Oy, jonka perustimme vuonna 2009, olikin sitten jo ihan tietoinen valintani.

AloeLife Oy toimii verkostomarkkinoinnin alalla ja jo nimestä voi päätellä, minkälaisten tuotteiden parissa toimimme. Todellakin – aloe vera –pohjaisten hyvinvointituotteiden. Olemme ennen Laskupisteen käyttöönottoa ehtineet siis laskuttaa asiakkaita niin itse rakennettujen laskujen kuin myös toisenkin laskutusohjelman kautta.

 

Mikä on tärkeää yrittäjälle?

Yrittäjälle on ensiarvoisen tärkeätä asiakasseuranta. Asiakkaista huolehtiminen onkin verkostomarkkinoinnin kulmakivi. Toiminnassa on avuksi selkeä ja helppokäyttöinen järjestelmä, jotta voi nopeasti ja yksinkertaisesti olla selvillä, mitä asiakas on ostanut ja milloin hän odottaa yhteydenottoani. Nämä olivat ne ensimmäiset ominaisuudet, joiden vuoksi Laskupiste aikoinaan sen alkumetreillä otettiin käyttöömme.

 

Palvelun parhaat ominaisuudet

Ennen Laskupistettä piti olla jos jonkinlaista mappia ja kortistoa asiakkaista ja kirjoitella itselleen muistutusviestejä yhteydenotoista. Hankalaa ja aikaa vievää. Nyt Laskupiste muistuttaa minua ja asiakashuolto on nätisti järjestyksessä. Samalla kun teen laskun, laitan itselleni muistutuksen.

Vielä haluan lisäksi mainita, että Laskupistettä voin käyttää missä vain, miltä koneelta vain – ja jos mieleeni juolahtaa jokin parannusehdotus, niin ylläpito kuuntelee herkällä korvalla ja jos en ihan taivaita pyydä, on toiveeni tuota pikaa toteutettu.

Tykkään ja suosittelen helpottamaan Sinunkin yrityksesi rutiineja!

image
Eija Tanhua
AloeLife Oy
Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallintamyynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.