Laskupiste

Asiakastarina: Eija Tanhua | AloeLife Oy

Nimeni on Eija Tanhua ja olen yhdessä mieheni kanssa toiminut yrittäjänä jo yli kaksikymmentä vuotta. Yrittäjäksi päätyminen tapahtui ensiksi miehen kautta eli ikään kuin vahingossa jouduin mukaan hänen yritykseensä. AloeLife Oy, jonka perustimme vuonna 2009, olikin sitten jo ihan tietoinen valintani.

AloeLife Oy toimii verkostomarkkinoinnin alalla ja jo nimestä voi päätellä, minkälaisten tuotteiden parissa toimimme. Todellakin – aloe vera –pohjaisten hyvinvointituotteiden. Olemme ennen Laskupisteen käyttöönottoa ehtineet siis laskuttaa asiakkaita niin itse rakennettujen laskujen kuin myös toisenkin laskutusohjelman kautta.

Mikä on tärkeää yrittäjälle?

Yrittäjälle on ensiarvoisen tärkeätä asiakasseuranta. Asiakkaista huolehtiminen onkin verkostomarkkinoinnin kulmakivi. Toiminnassa on avuksi selkeä ja helppokäyttöinen järjestelmä, jotta voi nopeasti ja yksinkertaisesti olla selvillä, mitä asiakas on ostanut ja milloin hän odottaa yhteydenottoani. Nämä olivat ne ensimmäiset ominaisuudet, joiden vuoksi Laskupiste aikoinaan sen alkumetreillä otettiin käyttöömme.

Palvelun parhaat ominaisuudet

Ennen Laskupistettä piti olla jos jonkinlaista mappia ja kortistoa asiakkaista ja kirjoitella itselleen muistutusviestejä yhteydenotoista. Hankalaa ja aikaa vievää. Nyt Laskupiste muistuttaa minua ja asiakashuolto on nätisti järjestyksessä. Samalla kun teen laskun, laitan itselleni muistutuksen.

Vielä haluan lisäksi mainita, että Laskupistettä voin käyttää missä vain, miltä koneelta vain – ja jos mieleeni juolahtaa jokin parannusehdotus, niin ylläpito kuuntelee herkällä korvalla ja jos en ihan taivaita pyydä, on toiveeni tuota pikaa toteutettu.

Tykkään ja suosittelen helpottamaan Sinunkin yrityksesi rutiineja!

Eija Tanhua
Eija Tanhua
AloeLife Oy
www.aloelife.fi

Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallinta, myynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy