VARASTONHALLINTA

HELPPOKÄYTTÖINEN JA MONIPUOLINEN TYÖKALU
VARASTOTAPAHTUMIEN SEURANTAAN JA HALLINTAAN.

Kokeile ilmaiseksi

Helppokäyttöinen

Laskupisteen tuoterekisteristä löydätte kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksen varastoon liittyvien prosessien tehokkaaseen hoitamiseen. Varastosaldot päivittyvät automaattisesti myynti- ja ostolaskun luonnin yhteydessä.

Edullinen

Tehokas varastonhallinta kuuluu palvelun kaikille käyttötasoille. Ottamalla laskutuksen käyttöön saatte ilman lisäkustannuksia varastonhallinnan perustyökalut käyttöön alkaen 11,9€/kuukausi.

Varastohälytykset

Selkeiden varastohälytyksien avulla voitte pitää huolta, että tuotteet eivät pääse loppumaan varastosta ja voitte tilata uusia tuotteita toimittajilta ostotilauksilla ja lisätä ne kätevästi varastosaldoihin suoraan tilauspohjista.

Täysin responsiivinen

Voit hallinnoida varastosaldoja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

90,9 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 – Katso tulokset

Tuoterekisteri

Tuoterekisteri löytyy palvelusta omana osionaan ja tuotteita voi helposti selailla hakutoiminnon avulla tai tuoterymittäin ja tehdä laskut nopeasti.

Toimittajat

Jokaiselle tuotteelle voi asettaa toimittajan tiedot, tämän avulla saatte pidettyä selkeän rekisterin kaikista yrityksen toimittajista ja uusien tuotteiden tilaaminen on erittäin helppoa.

Laskupiste tarjoustyökalu

Varastoraportit

Palvelusta voi helposti tulostaa halutuilta aikaväleiltä selkeät kateraportit, inventaarioraportit sekä erilaisia myyntiraportteja tuotteittain.

Rahtitiedot

Jokaiselle tuotteelle voidaan asettaa rahtiedot valmiiksi ja uusia rahtikirjoja luodessa ei tarvitse erikseen miettiä kappale tai kilomääriä per kolli vaan palvelu hoitaa ne automaattisesti puolestanne.

Ostotilaukset

Pro-tasolla voit luoda ja lähettää ostotilauksia. Ostotilaukset suojaavat sekä toimittajan ja ostajan etuja dokumentoimalla virallisesti tulevan kauppatapahtuman. Ostotilauksella ilmoitat selkeästi toimittajalle pyynnön tilattavasta tuotteesta tai palvelusta ja näin voitte vähentää yleisiä sekaannuksia, joita yritysten välisten kauppojen kanssa tapahtuu päivittäin. Palvelussa ostotilaukset kiinnittyvät automaattisesti tulevaan laskuun ostotilausnumerolla ja näin vältytte turhalta käsityöltä. Ostotilauksien tuotteet voit myös siirtää varastosaldoihin muutamalla klikkauksella.

Testaa varastonhallintaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi. Varastonhallinta toimii Laskupisteen kaikilla käyttötasoilla. Pro-tasolla varastonhallintaan saa mukaan ostotilaukset.
Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata varastonhallintaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Hotmail -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme laskutusohjelmaamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.