VARASTONHALLINTA

HELPPOKÄYTTÖINEN JA MONIPUOLINEN TYÖKALU
VARASTOTAPAHTUMIEN SEURANTAAN JA HALLINTAAN.

Kokeile ilmaiseksi

Helppokäyttöinen

Laskupisteen tuoterekisteristä löydätte kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksen varastoon liittyvien prosessien tehokkaaseen hoitamiseen. Varastosaldot päivittyvät automaattisesti myynti- ja ostolaskun luonnin yhteydessä.

Edullinen

Tehokas varastonhallinta kuuluu palvelun kaikille käyttötasoille. Ottamalla laskutuksen käyttöön saatte ilman lisäkustannuksia varastonhallinnan perustyökalut käyttöön alkaen 11,9€/kuukausi.

Varastohälytykset

Selkeiden varastohälytyksien avulla voitte pitää huolta, että tuotteet eivät pääse loppumaan varastosta ja voitte tilata uusia tuotteita toimittajilta ostotilauksilla ja lisätä ne kätevästi varastosaldoihin suoraan tilauspohjista.

Täysin responsiivinen

Voit hallinnoida varastosaldoja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

93,8 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2024 – Katso tulokset

Tuoterekisteri

Tuoterekisteri löytyy palvelusta omana osionaan ja tuotteita voi helposti selailla hakutoiminnon avulla tai tuoterymittäin ja tehdä laskut nopeasti.

Toimittajat

Jokaiselle tuotteelle voi asettaa toimittajan tiedot, tämän avulla saatte pidettyä selkeän rekisterin kaikista yrityksen toimittajista ja uusien tuotteiden tilaaminen on erittäin helppoa.

Laskupiste tarjoustyökalu

Varastoraportit

Palvelusta voi helposti tulostaa halutuilta aikaväleiltä selkeät kateraportit, inventaarioraportit sekä erilaisia myyntiraportteja tuotteittain.

Rahtitiedot

Jokaiselle tuotteelle voidaan asettaa rahtiedot valmiiksi ja uusia rahtikirjoja luodessa ei tarvitse erikseen miettiä kappale tai kilomääriä per kolli vaan palvelu hoitaa ne automaattisesti puolestanne.

Miten voimme auttaa?

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Testaa palveluamme ilman sitoumuksia.

Haluatko esittelyn?

Voit varata ilmaisen esittelyajan aukeavasta kalenterista.

Asiakaspalvelu

ma-to 8:30-17
pe 8:30-15
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse  kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta. 

Ilmainen esittely

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn kalenteristamme tai ottamalla meihin muuten yhteyttä.

Kokeile ilmaiseksi

Voit kirjautua ja testata varaston hallintaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman mitään sitoumuksia omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun.

Laskupiste esimerkkitarjous