IBAN-laskuri

IBAN-tilinumeromuuntimen avulla voit muuntaa vanhan BBAN-tilinumeron uudempaan IBAN-muotoon.

IBAN-tarkastaja

Kansainvälisen IBAN-tarkastajan avulla voit tarkistaa IBAN-tilinumeron oikeellisuuden ja varmistaa, että se on muodostettu oikein sekä sisältää oikeat tarkistussummat.

BIC-selvitin

BIC-selvitin mahdollistaa pankin BIC-koodin selvittämisen suomalaisen tilinumeron perusteella. Työkalu osaa hakea BIC-koodin niin vanhan mallisen tilinumeron kuin myös IBAN-tilinumeron perusteella.

Pankkiselvitin

Pankkiselvittimen avulla voit selvittää pankin nimen ja tunnisteen tilinumeron avulla. Työkalu tunnistaa sekä vanhan malliset tilinumerot että IBAN-tilinumerot, mutta ei tarjoa tietoja konttorin sijainnista.

Viitenumerolaskuri

Viitenumerolaskurilla voit luoda sekä kotimaisia että kansainvälisiä RF-viitenumeroita ISO 11649 -standardin mukaisesti. Syöttämällä halutun numeron laskuriin, ohjelma laskee siitä seuraavat viitenumerot.

Virtuaaliviivakoodi

Työkalun avulla voit muodostaa virtuaaliviivakoodin syöttämiesi tietojen pohjalta. Näitä tietoja ovat saajan tilinumero, maksun summa, viitenumero sekä eräpäivä.

Y-tunnuksen tarkistus

Työkalun avulla voit varmistaa Y-tunnuksen oikeellisuuden ja tarkistussumman. Vaikka ohjelma tarkistaa tunnuksen rakenteen, se ei vahvista tunnuksen todellista olemassaoloa, jonka voit tarkistaa YTJ:stä.

ALV-tunnuksen tarkistus

Työkalun avulla voit varmistaa ALV-tunnuksen oikeellisuuden ja tarkistussumman. Vaikka ohjelma tarkistaa tunnuksen rakenteen, se ei vahvista tunnuksen todellista olemassaoloa, jonka voit tarkistaa ALV-tietojen vaihtojärjestelmästä.

ALV-laskuri

ALV-laskurin avulla lasket arvonlisäveroon liittyviä arvoja. Syötä tiedot kahteen neljästä tarjolla olevasta kentästä (veroton hinta, verollinen hinta, veron määrä, verokanta), jonka jälkeen laskuri laskee ja täyttää puuttuvat kentät.

Mikä IP?

Työkalun avulla voit nähdä laitteesi julkisen IP-osoitteen. Tämä julkinen osoite saattaa edustaa esimerkiksi reititintä tai palomuuria, jos käytät laitettasi ns. NAT-tilassa, jolloin useat laitteet jakavat saman julkisen IP-osoitteen.