Asiakastarina

Marke Koo|Marke Koo Oy


 

Terveiset markkinoinin ja brändäyksen inspiroivasta maailmasta!

Marke Koo Oy on mainostoimisto Espoossa, jota pyöritän minä Marke Koo. Olen intohimoinen ja kokenut mainostoimisto AD-graafikko. Yrittäjänä olen ollut lähes 8 vuotta. Työskentelin tätä ennen +20 vuotta tunnetuissa toimistoissa (mm. Tequila/PHS ja Salomaa-yhtiöt).
Intohimonani ovat asiakkaiden myynninedistäminen ja brändäys, sekä graafinen suunnittelu. Asiakkainani on ja on ollut startuppeja, suuria ja pieniä brändejä: lääkkeistä logistiikkaan ja autoihin, huonekaluista makeisiin ja kasviproteiiniin.

Uskallus hypätä hyvin palkatusta päivätyöstä epävarmaan yrittäjän maailmaan

Luova ajattelu ja visuaalisuus kuten myös yrittäjyys on sisäänrakennettuna minussa. Tulen yrittäjäperheestä, jossa me kaikki 5 lastakin olemme yrittäjiä. Näin jo lapsena yrittämisen nurjan sekä hyvän puolen. Opin myös ymmärtämään sen, että raha ’ei tipu taivaasta’ , vaan sen eteen on tehtävä kovasti töitä, otettava asiakkaiden etu ykköseksi ja oltava innovatiivinen. Perustin oman toimiston, kun silloinen iso mainosalan yritysrypäs päätti lakkauttaa koko meidän yksikön. En ole katunut. Toki epävarmuuden sietäminen on välillä haasteellista, mutta usko tulevaan ei ole loppunut!

Olen myös aktiivisesti mukana vapaaehtoistyössä yrittäjyyden puolesta ja vaikutan nyt kolmatta vuotta Helsingin Yrittäjänaisten hallituksessa.

Miksi valitsin Laskupisteen?

Yritykseni alusta lähtien halusin kaiken mahdollisen paperityön ja laskutuksen hoitaa digitaalisesti, koska arvostan omaa aikaani ja vapautta työskennellä myös ulkomailla. Laskupisteen avulla laskutuksen tsekkaus onnistuu muutamalla klikkauksella – mistä päin maailmaa vaan. Olen ‘etätyölomaillut’ mm. Kaliforniassa, Meksikonlahdella, Floridassa, Costalla, Kanarialla ja Portugalissa – kaikkialla Laskupiste on palvellut nopsaan ja häiriöttä.

Valitsin 8 vuotta sitten Laskupisteen koska se on kotimainen, todella kätevä ja edullinen. Se nopeuttaa, sekä minun, että kirjanpitotoimiston työtä. Hintakaan ei ole kova, vaikka hinnat ovatkin alkuvuosista nousseet, onneksi kohtuullisesti. Kehittymistä ja uusia palveluominaisuuksiakin on tullut mukaan vuosien varrella.

Parasta yrittäjyydessä onkin vapaus päättää itse suuntaviivoista, ajankäytöstä ja siitä missä työskentelee! Siihen yhtälöön sopii Laskupiste mainiosti – vahva suositus.

Miksi valita kumppaniksi mainostoimisto Marke Koo Oy?

K-kauppiasäidilläni oli luontaisesti loistava palveluasenne ja taito asettua asiakkaan asemaan. Tätä hänen perintöään pyrin omissakin asiakasprojekteissa vaalimaan. Opin jo nuorena, että menestyvä yritys tunnistaa kohderyhmänsä tarpeet ja vastaa niihin kilpailijoita paremmin. Siksi jokainen työni alkaakin kysymyksillä mitä, miksi, kenelle ja miten?

Olen kokenut, monipuolinen ja lukuisissa projekteissa testattu palvelualtis AD. Ostan palveluita muilta yrittäjiltä tarpeen vaatiessa, joten isotkin projektit onnistuvat. Yrittäjän motivaatio ja kustannustietoisuus ovat sinulle plussaa. Työpöydälläni on brändiuudistuksia, mainoksia, pakkaussuunnittelua, lanseerauksia, verkkosivuja ja tuotekuvauksia.

Olen myös rohkea ja inspiroiva visualisti ja tiedän miten visuaalisin viestein vaikutetaan tunteisiin. Jos yrityksesi tarvitsee enemmän positiivista huomiota ja kauppaa, niin anna minun muotoilla yrityksellesi ilme ja arvolupaus, joka inspiroi sekä potentiaaleja asiakkaitasi, että antaa sinulle itsellesikin itseluottamusta myyntiin.

image
Marke Koo
Marke Koo Oy
Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallintamyynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.