Helppokäyttöinen

Sopimuslaskutuksen hallinta on tehty palvelussa helpoksi. Luo toistuva lasku yhdelle tai useammalle asiakkaalle kerralla. Asiakashallinnan kautta saat kattavan kuvan asiakkaiden aktiivisista tilauksista.

Monipuolinen

Sopimuslaskutuksen avulla voit mm. asettaa ajastuksen joustavasti sekä määrittää, että luodut laskut lähetetään automaattisesti sähköpostilla. Sopimus voi olla voimassa toistaiseksi tai laskujen määrän voi rajata halutessaan.

Sopimuslaskutus

Sopimuslaskutus soveltuu yrityksille, jotka laskuttavat esim. seuraavia asioita: vuokrat, ylläpitopalvelut, projektit, siivouspalvelut, jäsenmaksut sekä lehtitilaukset ja muut jatkuvat tilaukset.

Täysin responsiivinen

Voit hoitaa sopimuslaskutusta niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

90,9 % suosittelee *
Yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 - Katso tulokset

Laskutusvälit

Ensimmäisen toiston voi valita erikseen ja sen jälkeen tulevat toistot erikseen. Ajastuksen voi määrittää joustavasti.

Maksun tarkistus

Voit määrittää ettei sopimuksesta luoda uusia laskuja, ennen kuin edellinen lasku on maksettu.

Tarjouslistaus valikko pienennettynä

Automaattinen lähetys

Laskupiste™ Pro-tasolla voit määrittää, että sopimuksen mukaiset laskut lähetetään automaattisesti sähköpostilla.

Luonti usealle asiakkaalle

Laskupiste™ Pro-tasolla voit halutessasi luoda uuden sopimuslaskun kerralla usealle asiakkaalle.

Seuranta

Toistuvien laskujen listaus -sivulta näet statistiikkaa mm. kuluvan kuukauden aikana luotavien laskujen euromäärästä sekä seuraavien 30 päivän aikana luotavien. Jälkimmäisestä näet myös vertailun edelliseen 30 päivän jaksoon. CRM:n asiakassivulta näet kaikki asiakkaan tilaukset - niin aktiiviset, peruutetut kuin päättyneetkin. Samalta sivulta näet myös avoimet ali/ylisuorituksia sisältävät laskut.

Testaa sopimuslaskutusta

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi. Sopimuslaskutus kuuluu kaikkiin palvelun käyttötasoihin, jolloin sitä voi käyttää kaikki käyttäjämme. Älä maksa turhaan isoja maksuja, jotta voit ottaa sopimuslaskutuksen käyttöösi!

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata sopimuslaskutusta sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Tilaukset CRM:ssä

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy