OSTOLASKUT JA
OSTORESKONTRA

YRITYKSILLE, JOTKA HALUAVAT HOITAA
OSTORESKONTRAN HELPOSTI JA TEHOKKAASTI.

Kokeile ilmaiseksi

Helppokäyttöinen

Ostoreskontran ja ostolaskujen hallinta on tehty palvelussa helpoksi. Ota ostolasku vastaan verkkolaskuna tai luo se kätevästi vaikka ostotilauksen pohjalta. CRM:n kautta näet mm. toimittajien avoimet ja maksetut laskut yhteissummineen.

Ostoreskontran hoito

Ostoreskontrassa näet kaikki maksamattomat ostolaskut sekä haet niitä tarkemman tilan mukaan. Hyväksynnän jälkeen ostolasku on mahdollista maksaa joko pankkiyhteydellä tai virtuaaliviiva-koodin avulla verkkopankissa.

Laskujen vastaanotto

Verkkolaskulain myötä voitte vaatia ostolaskut verkkolaskuina, jolloin voitte ottaa ne suoraan samaan palveluun, jossa ovat myös myyntilaskunne. Ostolaskujen vastaanottamisesta lähetetään tieto sähköpostitse niiden hoitoa varten.

Täysin responsiivinen

Voit hoitaa ostoreskontraa ja -laskuja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

93,8 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2024 – Katso tulokset

Ostolaskujen hyväksyntä

Ostolaskulle valitaan hyväksyjä, jonka hyväksynnän jälkeen ostolasku on mahdollista maksaa tai merkitä maksetuksi.

Ostolaskujen maksaminen

Ostolaskut on mahdollista maksaa suoraan palvelussamme pankkiyhteyden kautta.

Ostotilaukset

Pro-tasolla voit luoda ja lähettää ostotilauksia. Ostolasku kiinnittyy automaattisesti tilaukseen ostotilausnumerolla.

Ostokuitit

Ostolaskujen lisäksi palvelussa voi luoda ostokuitteja. Voit ladata ostokuitit yhtenä zip-tiedostona.

Ostolaskun/-kuitin luonti tositteesta

Kuittiskannerillamme kuvatuista tositteista luot ostolaskuja ja -kuitteja helposti muutamalla klikkauksella.

Testaa ostoreskontraa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi. Ostoreskontra kuuluu kaikkiin palvelun käyttötasoihin, jolloin sitä voi käyttää kaikki käyttäjämme. Älä maksa turhaan isoja maksuja, jotta voit ottaa ostoreskontran ja ostolaskujen vastaanoton käyttöösi!

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata ostoreskontraa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme laskutusohjelmaamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.