Helppokäyttöinen

Ostoreskontran ja ostolaskujen hallinta on tehty palvelussa helpoksi. Ota ostolasku vastaan verkkolaskuna tai luo se kätevästi vaikka ostotilauksen pohjalta. CRM:n kautta näet mm. toimittajien avoimet ja maksetut laskut yhteissummineen.

Ostoreskontran hoito

Ostoreskontrassa näet kaikki maksamattomat ostolaskut sekä haet niitä tarkemman tilan mukaan. Hyväksynnän jälkeen ostolasku on mahdollista maksaa joko pankkiyhteydellä tai virtuaaliviiva-koodin avulla verkkopankissa.

Laskujen vastaanotto

Verkkolaskulain myötä voitte vaatia ostolaskut verkkolaskuina, jolloin voitte ottaa ne suoraan samaan palveluun, jossa ovat myös myyntilaskunne. Ostolaskujen vastaanottamisesta lähetetään tieto sähköpostitse niiden hoitoa varten.

Täysin responsiivinen

Voit hoitaa ostoreskontraa ja -laskuja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

90,9 % suosittelee *
Yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 - Katso tulokset

Ostolaskujen hyväksyntä

Ostolaskulle valitaan hyväksyjä, jonka hyväksynnän jälkeen ostolasku on mahdollista maksaa tai merkitä maksetuksi.

Ostolaskujen maksaminen

Ostolaskut on mahdollista maksaa suoraan palvelussamme pankkiyhteyden kautta.

Tarjouslistaus valikko pienennettynä

Ostotilaukset

Pro-tasolla voit luoda ja lähettää ostotilauksia. Ostolasku kiinnittyy automaattisesti tilaukseen ostotilausnumerolla.

Ostokuitit

Ostolaskujen lisäksi palvelussa voi luoda ostokuitteja. Voit ladata ostokuitit yhtenä zip-tiedostona.

Ostolaskun/-kuitin luonti tositteesta

Voit luoda kuittiskannerillamme kuvatuista tositteista ostolaskuja ja -kuitteja helposti muutamalla klikkauksella.

Testaa ostoreskontraa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi. Ostoreskontra kuuluu kaikkiin palvelun käyttötasoihin, jolloin sitä voi käyttää kaikki käyttäjämme. Älä maksa turhaan isoja maksuja, jotta voit ottaa ostoreskontran ja ostolaskujen vastaanoton käyttöösi!

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata ostoreskontraa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Tilaukset CRM:ssä

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy