MAKSUNVALVONTA JA LASKURAHOITUS

Olemme tuoneet maksunvalvonnan ja laskurahoituksen palvelut osaksi Laskupistettä yhteistyössä Certumin kanssa. Kaikkien halukkaiden on mahdollista ottaa se käyttöön edullista alk. 0,65 € laskukohtaista maksua vastaan.

Ratkaisu

 

Kun asiakkaamme ottaa maksuvalvonnan ja laskurahoituksen palvelut käyttöönsä, laskut lähtevät jatkossakin suoraan asiakkaille, mutta laskusta menee kopio myös Certumille maksuvalvontaa varten. Laskujen tilinumeroksi muutetaan Certumin asiakasvaratili, joka mahdollistaa maksuvalvonnan hoitamisen ja rahoituksen saamisen jo lähetetyistä laskuista. Samalla laskulle lisätään siirtolauseke maksuvalvonnan käytöstä sekä kahdelle seuraavalle laskulle lisätään liite, jossa kerrotaan palvelun käyttöönotosta sekä muuttuneesta tilinumerosta. Kun loppuasiakas maksaa laskunsa Certumin asiakasvaratilille, Certum tulouttaa maksut asiakkaamme tilille, jonka jälkeen maksuvalvonta on ko. laskun osalta saatu päätökseen.

Palvelun pihvinä ovat tilanteet, joissa asiakas ei maksakaan laskuaan sovittuun päivään mennessä. Aiemmin näistä on joutunut lähettelemään useampiakin muistutuksia ja lopuksi lähettämään laskun perintään, jolloin saatavien peräämiseen on kulunut paljon kallista työaikaa. Palvelun avulla Certumin ammattilaiset hoitavat tämän työn samalla kiinteällä laskukohtaisella maksulla ja ammattitaidolla, jonka avulla he ovat saaneet hyviä tuloksia rahankierron nopeuttamisessa asiakasyrityksissään.

Maksuvalvonnan kautta ulkona olevat laskut toimivat laskurahoituksen limiittinä. Nyrkkisääntönä on, että voit rahoittaa puolet avoimista saatavistasi. Jos rahoitat aamupäivällä, voit saada rahat jo saman päivän aikana tilillesi. Certum rahoittaa aina koko laskun, jolloin reskontrasi pysyy kunnossa ja kirjanpitäjäsi tyytyväisenä. Nämä ominaisuudet tekevät Certumin ratkaisusta erityisen ja tämän takia halusimmekin ne tuoda osaksi Laskupistettä. Rahoituksessa maksat vain käytöstä!

”Meiltä lähtee keskimäärin pari sataa laskua kuukaudessa ja työmäärä, mikä niiden valvonnasta ja mahdollisista maksumuistutuksista sekä perintään siirtämisistä, on ollut aika suuri. Lisäksi niitä ei aina muistanut itse laittaa, joka tarkoitti, että myös maksujen saaminen viivästyi.”

”Maksuvalvonnan maksu on kyllä mielestäni helposti korvannut sen työmäärän, mikä itseltä on mennyt maksujen valvontaan. Lisäksi tuntuu, että asiakkaat maksavat hanakammin, kun on laskutusta ja perintää työkseen tekevä yritys laskun takana.”

Lasse Ilmonen / Koirakeskus PiskiTiski Oy

Esimerkkejä

Laskurahoituksen esimerkki 1
  • Lasku 5000 €
  • Maksuehto 30 pv
  • Rahoitat heti = Rahoituskulu 179 €
  • Jos rahoitat kahden viikon päästä kulu on 116,50 €
Laskurahoituksen esimerkki 2
  • Lasku 2000 €
  • Maksuehto 14 pv
  • Rahoitat heti = Rahoituskulu 43 €
  • Jos rahoitat viikon päästä kulu on 34 €

Käyttöönotto

 

Jos haluatte ottaa maksunvalvonnan ja optiona olevan laskurahoituksen palvelut käyttöönne, olkaa hyvä ja olkaa yhteydessä Certumiin 010 5678 810 / myynti@certum.fi. Tämän jälkeen aktivoimme integraation Certumiin, jonka jälkeen Laskupisteessä lähettämänne laskut siirtyvät automaattisesti maksunvalvontaan.

Lisätietoa maksuvalvonnasta ja laskurahoituksesta saatte Certumin kotisivuilta tai olemalla yhteydessä 010 5678 810 / myynti@certum.fi. Laskupisteeseen liittyviin kysymyksiin liittyen saatte tukea asiakaspalvelustamme support@laskupiste.fi.

Tarjoamme myös kirjanpidon palvelut asiakkaillemme yhteistyössä Certumin kanssa. Lue lisää.

Certum

 

Certum on kotimainen ja toimivan johdon omistama taloushallinnon toimija. Nykyään työllistämme yli 30 henkilöä ja asiakkuuksia on tällä hetkellä yli 1000kpl. Monet asiakkaistamme käyttävät enemmän kuin yhtä palvelua. Palveluista lisää: certum.fi

Certumin kasvustrategiassa haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhteistyömme Laskupisteen kanssa on lähtenyt hyvin liikkeelle. Useampi asiakkuus on valinnut maksunvalvonnan ja laskurahoituksen osaksi arkea. Toimme myös mahdollisuuden lähettää yksittäisiä perintätoimeksiantoja suoraan Laskupisteestä, vaikka maksunvalvonta ei olisikaan päällä.

Certum Group
Jussi Pöntinen / Hpj, partner
046 810 8280
jussi.pontinen@certum.fi

Laskupiste

 

Laskupiste tarjoaa pienyrityksille helpon ja edullisen selainpohjaisen laskutusohjelman. Monipuolisten laskujen- ja tarjoustenhallinnan sekä myyntireskontran lisäksi palvelumme sisältää mm. asiakas-ja tuoterekisterit, toistuvat- ja ryhmälaskut, laajat raportointiominaisuudet, ajopäiväkirjan sekä rahtikirjojen luonnin. Palvelullamme on jo yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Laskupiste uskoo kumppanuuden voimaan ja Certumin avulla saamme tuotua asiakkaillemme uusia palveluita, jotka eivät muuten olisi mahdollisia. Tulevaisuudessa yhteistyömme syvenee entisestään ja suunnitelmissa on integroida palvelumme entistä tiiviimmin Certumin kanssa.

Laskupiste Oy
Markus Kettunen / Toimitusjohtaja
041 505 6136
markus.kettunen@laskupiste.fi