Maksuvalvonnan ja laskurahoituksen pilotti

Toimme maksuvalvonnan ja laskurahoituksen palvelut osaksi Laskupistettä yhteistyössä Certumin kanssa. Alkuvaiheessa maksuvalvonta on ilmaista testiryhmälle ja kun palvelut saadaan viimeisteltyä 1.9. mennessä testiryhmältä tulleen palautteen perusteella, julkaisemme ne kaikkien käyttöön edullista 0,7 € laskukohtaista maksua vastaan.

Ratkaisu

Kun asiakkaamme ottaa maksuvalvonnan ja laskurahoituksen palvelut käyttöönsä, laskut lähtevät jatkossakin suoraan asiakkaille, mutta laskusta menee kopio myös Certumille maksuvalvontaa varten. Laskujen tilinumeroksi muutetaan Certumin asiakasvaratili, joka mahdollistaa maksuvalvonnan hoitamisen ja rahoituksen saamisen jo lähetetyistä laskuista. Samalla laskulle lisätään siirtolauseke maksuvalvonnan käytöstä sekä kahdelle seuraavalle laskulle lisätään liite, jossa kerrotaan palvelun käyttöönotosta sekä muuttuneesta tilinumerosta. Kun loppuasiakas maksaa laskunsa Certumin asiakasvaratilille, Certum tulouttaa maksut asiakkaamme tilille, jonka jälkeen maksuvalvonta on ko. laskun osalta saatu päätökseen.

Palvelun pihvinä ovat tilanteet, joissa asiakas ei maksakaan laskuaan sovittuun päivään mennessä. Aiemmin näistä on joutunut lähettelemään useampiakin muistutuksia ja lopuksi lähettämään laskun perintään, jolloin saatavien peräämiseen on kulunut paljon kallista työaikaa. Palvelun avulla Certumin ammattilaiset hoitavat tämän työn samalla kiinteällä laskukohtaisella maksulla ja ammattitaidolla, jonka avulla he ovat saaneet hyviä tuloksia rahankierron nopeuttamisessa asiakasyrityksissään.

Maksuvalvonnan kautta ulkona olevat laskut toimivat laskurahoituksen limiittinä. Nyrkkisääntönä on, että voit rahoittaa puolet avoimista saatavistasi. Jos rahoitat aamupäivällä, voit saada rahat jo saman päivän aikana tilillesi. Certum rahoittaa aina koko laskun, jolloin reskontrasi pysyy kunnossa ja kirjanpitäjäsi tyytyväisenä. Nämä ominaisuudet tekevät Certumin ratkaisusta erityisen ja tämän takia halusimmekin ne tuoda osaksi Laskupistettä. Rahoituksessa maksat vain käytöstä!

Esimerkkejä

Laskurahoituksen esimerkki 1
  • Lasku 5000 €
  • Maksuehto 30 pv
  • Rahoitat heti = Rahoituskulu 179 €
  • Jos rahoitat kahden viikon päästä kulu on 116,50 €
Laskurahoituksen esimerkki 2
  • Lasku 2000 €
  • Maksuehto 14 pv
  • Rahoitat heti = Rahoituskulu 43 €
  • Jos rahoitat laskun viikon päästä laskutuksesta kulu on = 34 €

Käyttöönotto

Jos haluatte mukaan testiryhmään, olkaa hyvä ja olkaa yhteydessä Certumiin 010 5678 810 / myynti@certum.fi, jolta saatte lisätietoja pilottiin liittyen. Tämän jälkeen aktivoimme palvelut käyttöönne, jolloin pääsette osallistumaan palveluiden kehittämiseen yhteistyössä Laskupisteen ja Certumin kanssa.

Lisätietoa maksuvalvonnasta ja laskurahoituksesta saatte Certumin kotisivuilta tai olemalla yhteydessä 010 5678 810 / myynti@certum.fi. Laskupisteeseen liittyviin kysymyksiin liittyen saatte tukea asiakaspalvelustamme info@laskupiste.fi.

Certum

Certum on kotimainen ja toimivan johdon omistama taloushallinnon toimija. Nykyään työllistämme yli 30 henkilöä ja asiakkuuksia on tällä hetkellä yli 1000kpl. Monet asiakkaistamme käyttävät enemmän kuin yhtä palvelua. Palveluista lisää: certum.fi

Certumin strategiaan kuuluu kasvaminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Aloitimme Laskupisteen kanssa keskustelut v. 2018 ja nyt olemme päässeet testivaiheeseen. Uskomme että yhdessä tekemisellä saamme paljon enemmän aikaiseksi ja tuotua Sinulle parhaat mahdolliset työkalut menestyä liiketoiminnassasi!

Certum Group
Jussi Pöntinen / Hpj, partner
046 810 8280
jussi.pontinen@certum.fi

Laskupiste

Laskupiste tarjoaa pienyrityksille helpon ja edullisen selainpohjaisen laskutusohjelman. Monipuolisten laskujen- ja tarjoustenhallinnan sekä myyntireskontran lisäksi palvelu sisältää mm. asiakas-ja tuoterekisterit, ajastetut laskut, laajat raportointiominaisuudet, ajopäiväkirjan sekä rahtikirjojen luonnin. Palvelullamme on jo yli 7000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Laskupiste uskoo kumppanuuden voimaan ja Certumin avulla saamme tuotua asiakkaillemme uusia palveluita, jotka eivät muuten olisi mahdollisia. Tulevaisuudessa yhteistyömme syvenee entisestään ja suunnitelmissa on tuoda myös Certumin kirjanpitopalvelut osaksi Laskupistettä.

Laskupiste Oy
Markus Kettunen / Toimitusjohtaja
041 505 6136
markus.kettunen@laskupiste.fi

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy