Laskupiste

Tukipalvelu

"Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja tähän pyrimme mm. osaavalla ja nopealla asiakastuella."
Markus Kettunen, Laskupiste Oy:n toimitusjohtaja

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Löydät usein kysytyt kysymykset vastauksineen palvelun vasemman valikon FAQ-osiosta. Alla on lista ohjevideoita, joista näet miten yleisimmät toiminnot toimivat palvelussamme.

Nopea

Asiakastuki

Asiakastukemme päivystää osoitteessa info@laskupiste.fi ja vastaa mahdollisimman nopeasti käyttäjiltämme tulleisiin yhteydenottoihin. Voit lähettää viestejä suoraan myös palvelun vasemman reunan "Asiakastuki" -toiminnon kautta.

Käyttäjälähtöinen

Käyttäjät ensisijalla

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin nopeasti ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tehokkaasti. Kehitämme palveluamme käyttäjiltämme tulleiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Pieniä toiveita toteutamme nopeastikin ja isommat menevät kehityslistamme kautta.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelu on toteutettu responsiivisena, joka tarkoittaa että voit käyttää sitä tietokoneen lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Miten luon laskun?
25. toukokuuta 2019 | Laskupiste

Tämän videon avulla näet miten uusi lasku luodaan. Ensin valitset asiakkaan, jonka jälkeen pääset syöttämään laskun tietoja. Jos huomaat esikatselu-vaiheessa virheitä laskussa, pääset helposti takaisin korjaamaan laskun tietoja.

Kun lasku on kunnossa, voit vahvistaa sen ja joko lähettää palvelun kautta tai tulostaa ja hoitaa lähetyksen itse. Kummassakin tapauksessa lasku merkitään lopuksi laskutetuksi.

Lisää videoita tulossa pikapuolin!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy