Tukipalvelu

”Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja tähän pyrimme mm. osaavalla ja nopealla asiakaspalvelulla.” Markus Kettunen, Laskupiste Oy:n toimitusjohtaja

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Löydät usein kysytyt kysymykset vastauksineen alla esitellyltä tukisivustoltamme. Se sisältää myös ohjevideoita, joista näet miten yleisimmät toiminnot toimivat palvelussamme. FAQ-osion löydät myös chat-palvelusta.

Nopea

Asiakastuki

Asiakastukemme päivystää numerossa +358 45 490 5000 sekä osoitteessa support@laskupiste.fi. Voit myös keskustella kanssamme sekä nettisivujemme että palvelun oikeasta alareunasta löytyvän chat-palvelun kautta. Palvelemme teitä kaikissa palveluumme liittyvissä kysymyksissä ma-to klo 8:30 – 17 ja pe klo 8:30 – 15. Muina aikoina voit jättää viestin ja olemme mahdollisimman pian yhteydessä.

Käyttäjälähtöinen

Käyttäjät ensisijalla

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin nopeasti ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tehokkaasti. Kehitämme palveluamme käyttäjiltämme tulleiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Pieniä toiveita toteutamme nopeastikin ja isommat menevät kehityslistamme kautta.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelu on toteutettu responsiivisena, joka tarkoittaa että voit käyttää sitä tietokoneen lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Tukisivusto

Löydät tukisivustomme osoitteesta support.laskupiste.fi. Olemme keränneet sinne kattavan tietopankin palvelumme käyttöönottamiseksi, sisältäen ohjevideoita sekä ohjeita pidempäänkin palveluamme käyttäneille. Tukisivuston kautta löytyvät ohjeet ovat luettavissa myös Chat-ikkunan kautta, jolloin voit katsoa siitä ohjeita samalla, kun käytät palveluamme.

Tukisivuston kautta voit myös luoda meille tukipyyntöjä tikettien muodossa, joka onnistuu myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@laskupiste.fi.

Chat

Voit olla meihin yhteydessä oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Olemme paikalla pääsääntöisesti ma-to klo 8:30 – 17 ja pe klo 8:30 – 15, mutta saatamme olla linjoilla myös muina aikoina. Jos emme ole paikalla, voit jättää chatin kautta viestin ja olemme sinuun yhteydessä viestin saatuamme.