Laskupiste

Tukipalvelu

"Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja tähän pyrimme mm. osaavalla ja nopealla asiakastuella."
Markus Kettunen, Laskupiste Oy:n toimitusjohtaja

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Löydät usein kysytyt kysymykset vastauksineen alla esitellyltä tukisivustoltamme. Se sisältää myös ohjevideoita, joista näet miten yleisimmät toiminnot toimivat palvelussamme. FAQ-osion löydät myös chat-palvelusta.

Nopea

Asiakastuki

Asiakastukemme päivystää osoitteessa support@laskupiste.fi ja vastaa mahdollisimman nopeasti käyttäjiltämme tulleisiin yhteydenottoihin. Voit myös keskustella kanssamme sekä nettisivujemme että palvelun oikeasta alareunasta löytyvän chat-palvelun kautta.

Käyttäjälähtöinen

Käyttäjät ensisijalla

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin nopeasti ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tehokkaasti. Kehitämme palveluamme käyttäjiltämme tulleiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Pieniä toiveita toteutamme nopeastikin ja isommat menevät kehityslistamme kautta.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelu on toteutettu responsiivisena, joka tarkoittaa että voit käyttää sitä tietokoneen lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Tukisivusto

Löydät uuden tukisivustomme osoitteesta laskupiste.freshdesk.com. Olemme keränneet sinne kattavan tietopankin palvelumme käyttöönottamiseksi, sisältäen ohjevideoita sekä ohjeita pidempäänkin palveluamme käyttäneille. Se sisältää myös keskustelufoorumin, jonka kautta hoidamme mm. tiedotuksen uusista versioista sekä jonka kautta käyttäjäyhteisömme voi olla yhteydessä toisiinsa.

Tukisivuston kautta voit myös luoda meille tukipyyntöjä tikettien muodossa, joka onnistuu myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@laskupiste.fi.

Chat

Voit olla meihin yhteydessä oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Olemme paikalla pääsääntöisesti arkisin klo 9 - 11 ja 12 - 15, mutta saatamme olla linjoilla myös muina aikoina. Jos emme ole paikalla, voit jättää chatin kautta viestin ja olemme sinuun yhteydessä viestin saatuamme.

Yhteystiedot

Tuki
support@laskupiste.fi
Chat
Tukisivusto
Myynti
sales@laskupiste.fi
+358 10 406 7050
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 8000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

© 2020 Laskupiste Oy