Laskupiste

Tukipalvelu

"Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja tähän pyrimme mm. osaavalla ja nopealla asiakastuella."
Markus Kettunen, Laskupiste Oy:n toimitusjohtaja

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Löydät usein kysytyt kysymykset vastauksineen palvelun vasemman valikon FAQ-osiosta. Alla on lista ohjevideoita, joista näet miten yleisimmät toiminnot toimivat palvelussamme.

Nopea

Asiakastuki

Asiakastukemme päivystää osoitteessa info@laskupiste.fi ja vastaa mahdollisimman nopeasti käyttäjiltämme tulleisiin yhteydenottoihin. Voit lähettää viestejä suoraan myös palvelun vasemman reunan "Asiakastuki" -toiminnon kautta.

Käyttäjälähtöinen

Käyttäjät ensisijalla

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin nopeasti ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tehokkaasti. Kehitämme palveluamme käyttäjiltämme tulleiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Pieniä toiveita toteutamme nopeastikin ja isommat menevät kehityslistamme kautta.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelu on toteutettu responsiivisena, joka tarkoittaa että voit käyttää sitä tietokoneen lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Miten luon laskun?
25. toukokuuta 2019 | Laskupiste

Tämän videon avulla näet miten uusi lasku luodaan. Ensin valitset asiakkaan, jonka jälkeen pääset syöttämään laskun tietoja. Jos huomaat esikatselu-vaiheessa virheitä laskussa, pääset helposti takaisin korjaamaan laskun tietoja.

Kun lasku on kunnossa, voit vahvistaa sen ja joko lähettää palvelun kautta tai tulostaa ja hoitaa lähetyksen itse. Kummassakin tapauksessa lasku merkitään lopuksi laskutetuksi.

Miten myyntireskontra toimii?
3. kesäkuuta 2019 | Laskupiste

Myyntireskontran avulla seuraat maksamattomia laskujasi. Siitä näet sekä laskuluonnokset että muut uudet erääntymättömät laskut sekä erääntyneet maksamattomat laskut. Myyntireskontrassa on sarakkeet erääntyneille (0-15 päivää, 16-30 päivää ja 30 päivän jälkeen) laskuille, joista näet kuinka paljon sinulla on erääntyneitä myyntisaatavia.

Myyntireskontran yläosassa näet oletuksena avoimet luonnokset. Voit järjestää taulukkoa kaikkien sarakkeiden suhteen sekä voit hakea esim. pelkät luonnokset tai erääntyneet laskut. Voit valita useita laskuja kerralla tulostamista tai poistamista varten.

Taulukon yläpuolella on "Viiteaineiston tuonti" -nappi, jonka kautta on mahdollista merkitä useita laskuja kerralla maksetuksi pankin viiteaineiston perusteella. Tästä lisää videossa otsikolta "Miten merkitsen laskun maksetuksi?".

Miten merkitsen laskun maksetuksi?
3. kesäkuuta 2019 | Laskupiste

Voit merkitä laskun maksetuksi usealla eri tavalla. Jos olet valmiiksi laskusivulla, niin voit merkitä laskun maksetuksi kahdella eri tavalla. Jos lasku on maksettu samana päivänä, kuin olet sitä merkitsemässä maksetuksi, voit muuttaa laskun tilan maksetuksi ja tällöin maksupäiväksi asetetaan nykyinen päivä. Taas jos lasku on maksettu jo aiemmin, voit merkitä sen maksetuksi asettamalla laskulle maksupäivän valitsemalla sen kalenterista.

Jos haluat saada useamman laskun merkittyä nopeammin maksetuksi, onnistuu tämä erääntyneiden laskujen kohdalla etusivulla olevasta "Erääntyneet laskut" listauksesta. Nopein tapa merkitä useita laskuja maksetuksi on Myyntireskontrasta löytyvä "Viiteaineiston tuonti" -toiminto, jonka avulla voit merkitä kaikki viiteaineistossa olevat laskut kerralla maksetuksi. Ko. toiminto vaatii, että saat verkkopankistasi aineiston oikeassa muodossa ulos. Sivulla on ohjeita tiedoston lataukseen verkkopankista.

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy