Helppokäyttöinen

Palvelun avulla luot rahtikirjat helposti ja vaivattomasti. Halutessasi voit luoda rahtikirjan pohjalta laskun kätevästi napin painalluksella. Palvelu sisältää myös helppokäytöiset asiakas- ja tuoterekisterit.

Rahtikirjanumerot

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry tarjoaa nettikäyttöisen rahtikirjanumeropalvelun, jonka kautta yritykset voivat tilata itselleen yksilöityjä rahtikirjanumerosarjoja, joita on mahdollista käyttää Laskupisteessä.

Edullinen palvelu

Rahtikirjat kuuluvat Laskupiste-palvelun Pro-versioon, jossa saat käyttöösi kaikki Laskupisteen sisältämät palvelut, kuten tarjoustyökalun ja laskutuksen, käyttöösi edulliseen alkaen 14,9 € / kk (alv 0%) hintaan.

Täysin responsiivinen

Voit luoda rahtikirjoja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

96,2 % suosittelee *
Yli 7000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupisteen kyselytutkimus 2018 - Katso tulokset

Tallennetut vakiotekstit

Voit tallentaa vakiotekstejä, joiden avulla nopeutat rahtikirjan luontia. Näitä ovat mm. rahdinkuljettaja, kuljetusohjeet ja muut tiedot / toimituslauseke.

SFS 5865

Laskupisteen kautta luodut rahtikirjat ovat SFS 5865 -standardin mukaisia ja näin ollen yleisesti tuettuja.

Rahtikirjat-osion etusivu valikko pienennettynä

Rahtikirjan luonti

Lisää kollitiedot (mm. tyyppi ja paino) sisältäviä rahtikirjarivejä helposti tuoterekisteristä. Kopioi olemassa olevia rahtikirjoja valitsemallesi asiakkaalle.

Laskut helposti

Voit luoda rahtikirjasta laskun todella helposti napin painalluksella. Tämän jälkeen riittää, kun tarkistat valmiiksi täytetyn laskun tiedot ja tallennat sen.

Testaa rahtikirjapohjaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata rahtikirjapohjaa ja muita Laskupisteen osioita ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Testaa kuukausi ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palvelumme käyttöön liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Rahtikirja

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy