Helppokäyttöinen

Työajanseuranta on tehty palvelussa helpoksi. Kirjauksen lisääminen onnistuu täyttämällä muutama kenttä ja tallentamalla se järjestelmään. Aikaisemmat työkirjaukset voi myös kopioida uuden työkirjauksen pohjaksi.

Yrityksen tuntikirjanpito

Jos yrityksesi tekee tunneittain laskutettavaa työtä on tuntikirjanpito aivan ehdoton, jotta kannattavuutta pystytään seuraamaan ja asiakaslaskutus pysyy ajantasalla.

Säännöllinen tuntikirjanpito varmistaa, että työtekijöiden työpanos pysyy kannattavana ja heitä on helppo siirtää kannattavampiin työprojekteihin tarpeen vaatiessa.

Täysin responsiivinen

Voit luoda työkirjauksia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

90,9 % suosittelee *
Yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 - Katso tulokset

Laskuta työkirjaukset

Työkirjaukset on helppo laskuttaa suoraan asiakkaalta tehtyjen tuntien perusteella ja työkirjaukseen voi lisätä tuotteita, jotka työntekijä on toimittanut asiakkaalle töiden ohella.

Käyttäjien hallinta

Jokaiselle käyttäjälle voi antaa sopivat oikeudet, jolloin työntekijät näkevät ainoastaan heille kuuluvat osiot työajanseurannasta.

Tarjouslistaus valikko pienennettynä

Nopea raportointi

Pääkäyttäjänä voitte hallita koko yrityksen työkirjauksia halutuilta aikajaksoilta ja tehdä raportit palkanlaskentaan muutamalla klikkauksella jokaisesta yrityksen työntekijästä kerralla.

Mobiilisovellus

Saapuu palveluun helmikuun alkuun mennessä ja mahdollistaa reaaliaikaisen tuntiseurannan työntekijöille.

Testaa työajanseurantaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi. Työajanseuranta kuuluu palvelun Pro- ja Ultra-käyttötasoihin. Pro-tasolla käyttäjiä voi olla 5kpl ja Ultra-tasolla rajoittamaton määrä.

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata työajanseurantaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Tilaukset CRM:ssä

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy