Työajanseuranta

TEHOKAS RATKAISU TYÖAJAN
SEURANTAAN, KIRJAUKSIIN JA RAPORTOINTIIN.

Kokeile ilmaiseksi

Helppokäyttöinen

Työajanseuranta on tehty palvelussa helpoksi. Kirjauksen lisääminen onnistuu täyttämällä muutama kenttä ja tallentamalla se järjestelmään. Aikaisemmat työkirjaukset voi myös kopioida uuden työkirjauksen pohjaksi tai niistä vois helposti luoda laskun tai esimerkiksi kopioida tarjouspohjaksi.

Yrityksen tuntikirjanpito

Jos yrityksesi tekee tunneittain laskutettavaa työtä on tuntikirjanpito aivan ehdoton, jotta kannattavuutta pystytään seuraamaan ja asiakaslaskutus pysyy ajantasalla. Säännöllinen tuntikirjanpito varmistaa, että työtekijöiden työpanos pysyy kannattavana ja heitä on helppo siirtää kannattavampiin työprojekteihin tarpeen vaatiessa.

Täysin responsiivinen

Voit luoda työkirjauksia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

93,8 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2024 – Katso tulokset

Laskuta työkirjaukset

Työkirjaukset on helppo laskuttaa suoraan asiakkaalta tehtyjen tuntien perusteella ja työkirjaukseen voi lisätä tuotteita, jotka työntekijä on toimittanut asiakkaalle töiden ohella.

Käyttäjien hallinta

Jokaiselle käyttäjälle voi antaa sopivat oikeudet, jolloin työntekijät näkevät ainoastaan heille kuuluvat osiot työajanseurannasta.

Laskupiste tarjoustyökalu

Nopea raportointi

Pääkäyttäjänä voitte hallita koko yrityksen työkirjauksia halutuilta aikajaksoilta ja tehdä raportit palkanlaskentaan muutamalla klikkauksella.

Mobiilisovellus

Sovelluksen avulla voitte tehdä seurannan suoraan puhelimesta reaaliaikaisesti ja jälkikäteen jos kiireen keskellä seurannan aloitus unohtuu.

Testaa työajanseurantaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi. Työajanseuranta kuuluu palvelun Pro- ja Ultra-käyttötasoihin. Pro-tasolla käyttäjiä voi olla 5kpl ja Ultra-tasolla rajoittamaton määrä.
Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata työajanseurantaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman mitään sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Hotmail -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut laskutusohjelmamme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme laskutusohjelmaamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.