Asiakastarina

Seppo Salo|Salotek Consulting Oy


Terveiset tuotemerkintöjen ja sertifikaattien ihmeellisestä maailmasta!

Hei, olen Seppo Salo ja omistan ja pyöritän Salotek Consulting Oy nimistä yritystä. Taustani on monen kansainvälisen yhtiön tuotekehityksessä, suunnittelussa ja hyväksynnässä sekä yhden maailman suurimman hyväksyntä-, testaus- ja sertifiointilaitoksen palveluksessa. Tietämystä ja tietotaitoa on myös saatu mitä moninaisimpien tuotteiden hyväksynnän saamisesta markkinoille viimeisen 10 yrittäjävuoteni aikana.

 

Mistä Kaikki alkoi?

Yritykseni perustin hyvän ystäväni kanssa sen jälkeen, kun eräs suuri kansainvälinen yritys supisti toimintojaan Suomessa ja olin jo jäämässä pois alalta vuonna 2013.  Mutta minkäs alasta nauttiva itselleen voi ja ajattelin, että voin hyödyntää tietotaitoani auttamalla aloittelevia, ja jo markkinoilla olevia yrityksiä pääsemään nopeasti ja kustannustehokkaasti haluamilleen markkinoille.

Ystäväni auttoi minua pääsemään hyvään alkuun, jonka jälkeen hän jäi seuraamaan miten pärjään. Olen päässyt konsultoimaan erilaisia yrityksiä ja mitä erilaisimpien tuotteiden kanssa.

 

Mitä yritykseni tekee?

Lyhyesti yritykseni selvittää tuotteiden vaatimukset ja standardit ja näin mahdollistaa niiden nopea markkinoille pääsy. Salotekin palvelun todellinen tulos syntyy siitä, kun tuote saadaan budjetoidusti markkinoille. Asiakasyritys säästää kustannuksissa ja henkilöresursseissa.

Pitemmän kaavan mukaan tuotekehityksessä ja tuotteen markkinoinnissa on huomioitava erilaiset kansalliset määräykset ja EU-direktiivit. Tuotteiden tulee täyttää aina tietyt kriteerit, joilla tähdätään mm. tuoteturvallisuuteen. Jos tuote on määritelty myytäväksi EU-alueiden ulkopuolelle, niin silloin tulevat kyseeksi eri sertifioinnit, kuin mitä EU-alueen sisällä. Yleisesti tunnetuin sertifikaatti on CE-merkintä.

Salotek Consulting Oy on asiantuntijayritys, joka auttaa tuotekehittelijöitä, maahantuojia ja markkinoijia täyttämään lakisääteiset velvoitteet, mitä tulee vaatimustenmukaisuuteen. Autamme asiakkaitamme vaatimustenmukaisuuden todentamisessa niin, että he saavat kaikki tarvittavat luvat tai sertifikaatit tuotteilleen. Vaatimustenmäärittely kannattaa toteuttaa jo tuotekehityksen alkuvaiheessa, jotta säästytään tarpeettomalta uudelleen kehittelyltä – vaatimuksia tulee muutoin tuotekehityksen loppumetreillä.

 

Miksi valitsin Laskupisteen?

Koska yritykseni on pieni ja tarvitsee luotettavia yhteistyökumppaneita, niin kirjanpitäjäni ehdotuksesta löysin Laskupiste Oy:n.  Laskupiste on ollut erittäin hyvä löydös ja on ollut minulla käytössä vuodesta 2020 alkaen. Laskupisteen avulla olen saanut hoidettua laskutukseni moitteettomasti. Tärkein asia palvelussa on ollut helppokäyttöisyys, koska palvelun automaatiot pitää huolen, että kaikki tarvittava tieto tulee laskuille ja ne on laadittu oikeassa muodossa. Laskupiste tukee myös laskutusta englanniksi ja ruotsiksi, joka on tärkeää, kun työskennellään kansainvälisellä kentällä. Myös palvelun tarjoamat raportit ovat olleet hyödyksi firmalleni, koska sieltä saa kirjanpitoon kaiken tarvittavan tiedon todella helposti.

Voin hyvin suositella Laskupistettä, koska minun ei tarvitse käyttää kallista aikaani laskuja miettiessäni vaan kaikki tarvittava löytyy muutamien klikkauksien takaa.

image
Seppo Salo
Salotek Consulting Oy
Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallintamyynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.