Asiakastarina

Pasi Tuike|Natural Born Fishers


Terveiset mereltä!

Nimeni on Pasi Tuike ja toimin kalastusoppaana Kemiönsaaren ympärysvesillä, Saaristomerellä. Kalastusoppaan ammatti on minulle tällä hetkellä vielä sivutoiminen ja varsinainen leipätyöni on turvallisuusalalla. Kalastus ja meri ovat aina olleet minulle intohimo ja elämäntapa, olenhan meren rannalta kotoisin ja meren rannalla asun nytkin. Vuonna 2015 suoritin työn ohessa kalastusoppaan ammattitutkinnon Paraisilla ja aloin tosissani kehittämään yrittäjän uraa ja muokkaamaan yritystäni. Pohja oli jo olemassa yritykselle, koska olimme kaverini kanssa kirjoitelleet eräaiheista blogia nimeltä Naturalbornfishers.com. Tuon nimen takana on tällä hetkellä myös yritykseni, jonka päätoimi on siis kalastusmatkailu ja kotipaikka Salo.

 

Minustako yrittäjä?

Jo vuonna 2010 hankin itselleni Y-tunnuksen ja tein pienimuotoisia mökkitalkkari-hommia, koska kaikenlaista konetta oli omakotitalon ja ison tontin nurkkiin kertynyt. Palkitsevaa oli nähdä oman käden jälki ja vielä palkitsevampaa oli kirjoittaa tehdystä työstä lasku. Netistä hain tietoa yrittämisestä ja yrittäjyydestä sekä tottakai koitin etsiä laskutusohjelmaa, joka olisi itselle sopiva. Sen pitäisi olla helppokäyttöinen ja tietenkin myös mobiililaitteille sopiva. Myös tulostettavan/lähetettävän laskun tulisi olla tyylikäs. Monenlaista ohjelmaa tuli kokeiltua, mutta kaikki olivat toinen toistaan hankalampikäyttöisiä ja monimutkaisia. Yrittäjyys jatkui varsin pienimuotoisena aina tuohon vuoteen 2015, jolloin kuvioihin astui myös Laskupiste.

 

Laskupiste – helppo ja yksinkertainen

Jälleen etsittiin laskutusohjelmaa, joka olisi omiin tarpeisiin sopiva. Vahingossa taisi ruutuun osua Laskupiste, jonka nimi ei alkuun houkutellut kokeilemaan. Klikkasin linkistä ohjelman auki, ja hyvin pian huomasin, että tässä se on, minulle sopiva laskutusohjelma! Ohjelma oli helppokäyttöinen, kun hetken oli opiskellut sen toimintaa. Ja mikä parasta, Laskupiste oli edullinen käyttää. Lisäksi muistan, että ensimmäisen laskun kun tulostin, niin se todella miellytti silmää: yrityksen logon sai näkyviin, lasku oli selkeä, oli viivakoodia jne jne. Todella ammattimaisen oloinen tuloste. Noista hetkistä asti olen Laskupistettä käyttänyt yritykseni laskutukseen.

 

Suosittelen!

Suosittelisinko Laskupistettä muille yrittäjille? No todellakin. Moni luo mielikuvan yrityksestä myös saadun laskun, tilausvahvistuksen tai vaikka tarjouksen perusteella ja Laskupisteellä tehtynä nuo todella ovat tyylikkäitä. Laskun voit näppärästi tehdä vaikka älypuhelimellasi terassilla istuen, eikä aina tarvitse esim. läppäriä avata. Lisäksi kun otat käyttöösi Pro-tason, lähettää ohjelma automaattisesti laskut yms. valitsemallasi sähköpostilla. Helppoa ja antaa Pro-vaikutelman myös

image
Pasi Tuike
Natural Born Fishers
Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallintamyynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.