Asiakastarina

Juha Kytö|DGStore.fi


DGStore.fi on frisbeegolfin erikoiskauppa ja tarjoamme kaiken tarvittavan välineistön lisäksi myös vaatetusta, tekstiilipainoa, tapahtumajärjestelyä, koulutusta ja ratasuunnittelua. Käytännössä kaikkea mitä lajiin tarvitaan ja vähän siitä ohikin. Kiekkovalikoimasta löytyy tuhansia kiekkoja ja tapahtumajärjestelyn puolelta listoiltamme löytyy esimerkiksi suurin Euroopassa järjestetty frisbeegolfkilpailu. Olemme aloittaneet pienestä harrastuksesta olohuoneen nurkasta, työllistäväksi yritykseksi ja markkinoiden muokkaajaksi. Meille on aina ykkösenä asiakas ja hänen tarpeet sekä aito ja rehellinen asiakaspalvelu ilman turhia jäykkyyksiä. DGStoresta et löydä kauluspaitaista kaveria latomassa ennaltaopittuja myyntipuheita, vaan hupparipaitaisen lajiniilon joka kertoo rehellisesti ettet osta paskaa vaan juuri sitä mitä tarvitset.

12 vuotisen työntekijäuran logistiikka-alalla vaihdoin yrittäjyyteen jotta voin tehdä itse päätökset, seistä niiden takana ja kantaa ylpeys sekä vastuu niiden seurauksista. Päällimmäisenä on halu tehdä jotakin suurta, vaikuttaa ja muokata (yritys)maailmaa sekä tietysti tehdä omasta harrastuksesta ammatti, ja intohimo myös näkyy yrityksemme toiminnassa, sillä työntekijöiksi on ajautunut samanhenkisiä henkilöitä.

 

Miten tutustuit Laskupiste-palveluun?

Verkkokauppa- ja myymäläjärjestelmän lisäksi tarvitsimme laskutusohjelmaa, jolla voi helposti tehdä viralliset laskut tarvittavine tietoineen. Laskupiste tuli vastaan toisen yrityksen käyttämänä ja tutustuin palveluun, ja pian vaihdoinkin edellisen ohjelman Laskupisteeseen. Meidän käytössämme Laskupiste on erikokoisten projektien laskuttamiseen jossa myymme palveluita sekä välineitä. Palvelua voisi helposti käyttää myös esimerkiksi tilausten laskuttamiseen pienyrityksessä tai vaikka palvelujen laskuttamiseen sivutoimiselle yrittäjälle.

Muutamaa eri laskutusohjelmaa kokeilleena, valintamme Laskupisteeseen tuli seuraavista syistä: Laskujen tekemisen helppous yllättää. Asiakaskanta on aina tallessa ja uusia on helppo lisätä. Laskureskontraa on helppo hallita ja kaiken kruunaa miellyttävän edullinen hinta!

Rakkaudesta lajiin

image
Juha kytö
www.dgstore.fi
Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallintamyynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.