KEVYT
DOKUMENTTIEN HALLINTA

TALLENNA JA JAA YRITYKSESI DOKUMENTTEJA
KESKITETYSTI MYÖS MOBIILISOVELLUKSELLA.

Kokeile ilmaiseksi

HELPPOKÄYTTÖINEN

Voit tallentaa tärkeät dokumenttisi helposti ja vaivattomasti toimintavarmaan pilviympäristöön, josta voit ladata niitä millä tahansa laitteella.

MOBIILISOVELLUS

Tallennettuja dokumentteja voi tietokoneen lisäksi katsella erillisellä mobiilisovelluksella. Sen avulla pidät myös yrityksesti kuitit ja tositteet tallessa turvallisessa pilvipalvelussa.

EDULLINEN PALVELU

Dokumenttien hallinta kuuluu Laskupiste-palvelun Pro-versioon, jossa saat käyttöösi kaikki palvelun sisältämät ominaisuudet, kuten tarjoustyökalun ja laskutuksen, edulliseen alkaen 21,9 € / kk hintaan.

TÄYSIN RESPONSIIVINEN

Voit lisätä dokumentteja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja.

93,8 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2024 – Katso tulokset

Kaikki tiedostotyypit

Voit ladata palveluun mitä tahansa tarvitsemiasi tiedostoja, eli sallittuja tiedostotyyppejä ei ole rajattu. Ainoa rajaus on yksittäisen tiedoston maksimikoko 10 MB.

Varmuus

Dokumentit tallennetaan Amazonin S3-palveluun, joka tarjoaa 99,999999999%:n varmuuden datan säilyvyydelle sekä 99,99%:n varmuuden datan saatavuudelle.

Laskupiste tarjoustyökalu

Dokumenttikategoriat

Kaikki dokumentit liitetään aina dokumenttikategoriaan, jonka perusteella löydät dokumentit helpommin. Kategorioita on helppo lisätä ja muokata käyttöliittymän kautta.

Mistä tahansa

Palveluun tallentamasi dokumentit on haettavissa palvelusta mistä ja milloin tahansa. Jos tarvitset jotain tärkeää dokumenttia esim. lomallasi, on se helposti saatavissa palvelusta.

Miten voimme auttaa?

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Testaa palveluamme ilman sitoumuksia.

Haluatko esittelyn?

Voit varata ilmaisen esittelyajan aukeavasta kalenterista.

Asiakaspalvelu

ma-to 8:30-17
pe 8:30-15
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse  kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta. 

Ilmainen esittely

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn kalenteristamme tai ottamalla meihin muuten yhteyttä.

Kokeile ilmaiseksi

Voit kirjautua ja testata dokumenttien hallintaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman mitään sitoumuksia omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun.

Laskupiste esimerkkitarjous