KEVYT
DOKUMENTTIEN HALLINTA

TALLENNA JA JAA YRITYKSESI DOKUMENTTEJA
KESKITETYSTI MYÖS MOBIILISOVELLUKSELLA.

Kokeile ilmaiseksi

HELPPOKÄYTTÖINEN

Voit tallentaa tärkeät dokumenttisi helposti ja vaivattomasti toimintavarmaan pilviympäristöön, josta voit ladata niitä millä tahansa laitteella.

MOBIILISOVELLUS

Tallennettuja dokumentteja voi tietokoneen lisäksi katsella erillisellä mobiilisovelluksella. Sen avulla pidät myös yrityksesti kuitit ja tositteet tallessa turvallisessa pilvipalvelussa.

EDULLINEN PALVELU

Dokumenttien hallinta kuuluu Laskupiste-palvelun Pro-versioon, jossa saat käyttöösi kaikki palvelun sisältämät ominaisuudet, kuten tarjoustyökalun ja laskutuksen, edulliseen alkaen 21,9 € / kk hintaan.

TÄYSIN RESPONSIIVINEN

Voit lisätä dokumentteja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja.

90,9 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 – Katso tulokset

Kaikki tiedostotyypit

Voit ladata palveluun mitä tahansa tarvitsemiasi tiedostoja, eli sallittuja tiedostotyyppejä ei ole rajattu. Ainoa rajaus on yksittäisen tiedoston maksimikoko 10 MB.

Varmuus

Dokumentit tallennetaan Amazonin S3-palveluun, joka tarjoaa 99,999999999%:n varmuuden datan säilyvyydelle sekä 99,99%:n varmuuden datan saatavuudelle.

Laskupiste tarjoustyökalu

Dokumenttikategoriat

Kaikki dokumentit liitetään aina dokumenttikategoriaan, jonka perusteella löydät dokumentit helpommin. Kategorioita on helppo lisätä ja muokata käyttöliittymän kautta.

Mistä tahansa

Palveluun tallentamasi dokumentit on haettavissa palvelusta mistä ja milloin tahansa. Jos tarvitset jotain tärkeää dokumenttia esim. lomallasi, on se helposti saatavissa palvelusta.

Testaa dokumenttien hallintaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. 

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata dokumenttien hallintaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Hotmail -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme laskutusohjelmaamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.