Maila Hagglund

Asiakastarina

Maila Hägglund


Olen eläkkeellä oleva entinen maatalousyrittäjä ja opettaja, mutta tämä ei ole estänyt minua jatkamasta kielenkääntäjänä, mikä on tuonut elämääni uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita. Lisäksi olen aktiivisesti mukana vapaaehtoistoiminnassa veteraanien parissa ja sydänyhdistyksessä, sillä haluan omalta osaltani tukea ja auttaa näitä tärkeitä toimintoja.

 

Miksi valitsin Laskupisteen?

Toimin edelleen kääntäjänä ja teen pienimuotoista liiketoimintaa, päätin ottaa käyttööni Laskupisteen palvelun helpottaakseni laskutusprosessiani ja yritykseni pyörittämistä.

Laskupiste on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi, sillä sen avulla laskut lähtevät vaivattomasti ja nopeasti asiakkaille, sekä kotimaahan että ulkomaille. Olen lähettänyt laskuja Yhdysvaltoihin ja Ranskaan sähköpostitse ilman minkäänlaisia ongelmia tai viiveitä. Erityisesti postin hitauden vuoksi päätös Laskupisteen käytöstä tuntui oikealta ratkaisulta, kun laskut saa menemään asiakkaille sekunneissa.

Kun aloitin pienyrittäjänä, tarkastelin huolellisesti eri laskutuspalveluiden toimintoja ja päädyin Laskupisteeseen, joka on vastannut tarpeisiini erinomaisesti jo useiden vuosien ajan. Sen kattavat ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet ovat tehneet siitä luotettavan kumppanin, jonka avulla voin keskittyä olennaiseen: kielenkääntäjän työhöni ja vapaaehtoistoimintaan.

image
Maila Hägglund
Maila Hägglund
Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallintamyynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.