Laskupiste

Asiakastarina: Maila Hägglund

Olen eläkkeellä oleva entinen maatalousyrittäjä ja opettaja, mutta tämä ei ole estänyt minua jatkamasta kielenkääntäjänä, mikä on tuonut elämääni uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita. Lisäksi olen aktiivisesti mukana vapaaehtoistoiminnassa veteraanien parissa ja sydänyhdistyksessä, sillä haluan omalta osaltani tukea ja auttaa näitä tärkeitä toimintoja.

Miksi valitsin Laskupisteen?

Toimin edelleen kääntäjänä ja teen pienimuotoista liiketoimintaa, päätin ottaa käyttööni Laskupisteen palvelun helpottaakseni laskutusprosessiani ja yritykseni pyörittämistä.

Laskupiste on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi, sillä sen avulla laskut lähtevät vaivattomasti ja nopeasti asiakkaille, sekä kotimaahan että ulkomaille. Olen lähettänyt laskuja Yhdysvaltoihin ja Ranskaan sähköpostitse ilman minkäänlaisia ongelmia tai viiveitä. Erityisesti postin hitauden vuoksi päätös Laskupisteen käytöstä tuntui oikealta ratkaisulta, kun laskut saa menemään asiakkaille sekunneissa.

Kun aloitin pienyrittäjänä, tarkastelin huolellisesti eri laskutuspalveluiden toimintoja ja päädyin Laskupisteeseen, joka on vastannut tarpeisiini erinomaisesti jo useiden vuosien ajan. Sen kattavat ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet ovat tehneet siitä luotettavan kumppanin, jonka avulla voin keskittyä olennaiseen: kielenkääntäjän työhöni ja vapaaehtoistoimintaan.

Maila Hägglund
Maila Hägglund
Maila Hägglund

Etkö ole vielä ottanut Laskupiste-palvelua käyttöösi? Tutustu helppoon ja edulliseen tapaan hoitaa PK-yrityksen tarjoustenhallinta, myynti- ja ostolaskut sekä ajopäiväkirja verkossa.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy