kätevä tarjoustyökalu

Luo näyttäviä tarjouksia ja laskuta ne helposti parilla klikkauksella.

Kokeile ilmaiseksi

Helppokäyttöinen

Tarjousten luonti on tehty palvelussa helpoksi. Monet tarjouksen kentät on mahdollista tallentaa asetuksiin, jolloin niitä ei tarvitse olla joka kerta antamassa. Tarjousten kopiointi on myös mahdollista.

Käänteinen ALV

Voit luoda usean eri tyypin mukaisia tarjouksia. Palvelussa onnistuu esim. rakennusalan käänteisen arvonlisäveron sisältämät tarjoukset sekä palvelu- ja tavaramyynti EU-alueelle sekä sen ulkopuolelle.

Tarjousten luonti

Tarjousten luonti on käytössä kaikilla Laskupisteen käyttötasoilla. Tarjoustyökalun lisäksi palvelusta löytyy mm. asiakas- ja tuoterekisterit, helppokäyttöinen laskutusohjelma, yksinkertainen varastonhallinta, ajopäiväkirja sekä rahtikirjaohjelma.

Responsiivinen

Voit luoda tarjouksia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

93,8 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2024 – Katso tulokset

Automaattisisältö

Voit tallentaa tarjouksen oletussisältöjä, kuten toimitus- ja maksuehdot, jolloin ne asetetaan automaattisesti tarjoukselle.

Laskutus

Voit luoda tarjouksesta laskun tai useamman osalaskun helposti muutamalla klikkauksella.

Laskupiste tarjoustyökalu

Näyttävät tarjoukset

Voit lisätä tarjoukselle yrityksesi logon sekä toisen lisäkuvan. Tämän lisäksi voit muokata kuvauskenttiä yksinkertaisella editorilla.

Koontilaskut

Voit luoda useasta tarjouksesta yksittäisen koontilaskun ollessasi Laskupiste™ Pro-tasolla.

Miten voimme auttaa?

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Testaa palveluamme ilman sitoumuksia.

Haluatko esittelyn?

Voit varata ilmaisen esittelyajan aukeavasta kalenterista.

Asiakaspalvelu

ma-to 8:30-17
pe 8:30-15
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse  kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta. 

Ilmainen esittely

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn kalenteristamme tai ottamalla meihin muuten yhteyttä.

Kokeile ilmaiseksi

Voit kirjautua ja testata tarjoustyökalua sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman mitään sitoumuksia omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun.

Laskupiste esimerkkitarjous