Kansainvälinen IBAN-tarkastaja

Haluan tarkistaa IBAN-tilinumeron oikeellisuuden:

IBAN-tarkastajan avulla voit tarkistaa minkä tahansa IBAN-tilinumeron oikeellisuuden. Ohjelma tarkistaa että IBAN-tilinumero on muodostettu oikein ja se sisältää oikeat tarkistussummat. Huom! Se ei kuitenkaan pysty kertomaan onko annettu tilinumero oikeasti olemassa.

Mikä on IBAN-numero?

IBAN (International Bank Account Number) on kansainvälinen tilinumero, jota käytetään SEPA-maksuissa BIC-koodin ohella. Suomessa IBAN otettiin käyttöön jo 2001, mutta vanhaa BBAN-tilinumeroa tuettiin pitkään sen rinnalla. Vanhemmat verkkopankit ja ohjelmat saattavat vielä tukea myös vanhaa BBAN-muotoa, mutta uudemmissa sen tuki on jo lopetettu. Tällöin apuna toimii Laskupisteen tarjoama ilmainen tilinumeromuunnin.

IBAN-tilinumeron rakenne koostuu maakoodista (Suomessa FI), kaksimerkkisestä tarkisteesta, joka lasketaan tilinumeron ja maatunnuksen avulla, sekä itse tilinumerosta, joka on täytenollilla täydennetty oikean pituiseksi. Suomalainen IBAN numero on pituudeltaan 18 merkkiä – esimerkkinä FI1410093000123458.

Lisätietoa IBAN-tilinumerosta
Selvitä pankki IBAN-tilinumeron perusteella

Onko sinulla tarvetta monipuoliselle laskutusohjelmalle?

Testaa helposti vaikka Gmail- tai Facebook- tunnuksellasi. Voit testata palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan, jonka jälkeen alkaen 0 € / kk.

Monipuolinen
Laskutusohjelma
Edullinen laskutusohjelma, verkkolaskutus ja osto/myyntiraportit hoitamaan PK-yrityksen laskutuksen. Kokeile kuukausi ilmaiseksi!
Lisätietoa