Alv-tunnuksen tarkistus

Haluan tarkistaa suomalaisen ALV-tunnuksen oikeellisuuden:

Ohjelma tarkistaa että ALV-tunnus on muodostettu oikein ja se sisältää oikeat tarkistussummat. Huom! Se ei kuitenkaan pysty kertomaan onko annettu ALV-tunnus oikeasti olemassa. Voit hakea ALV-tunnuksen tiedot ALV-tietojen vaihtojärjestelmästä.

Mikä on ALV-tunnus?

ALV-tunnus eli ALV-tunniste eli ALV-numero eli VAT-numero on EU:n alueella käytetty tunniste arvonlisäverovelvollisuuden toteamista varten. Sen avulla arvonlisäverovelvollinen yritys tarjoaa asiakkaalleen mahdollisuuden varmistaa laskuttajan arvonlisäverovelvollisuus.

ALV-tunnus muodostetaan Y-tunnuksen pohjalta lisäämällä alkuun maatunnus FI sekä ottamalla väliviiva pois Y-tunnuksesta - esim. FI12345678.

Lisätietoa ALV-tunnuksesta
Onko sinulla tarvetta monipuoliselle laskutusohjelmalle?
Testaa ohjelmaa ilmaiseksi!
Testaa helposti vaikka Gmail- tai Facebook- tunnuksellasi. Voit testata palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan, jonka jälkeen alkaen 0 € / kk.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy