HELPPOKÄYTTÖINEN
RAHTIKIRJAOHJELMA

LUO SELKEITÄ RAHTIKIRJOJA STANDARDIN
MUKAISEN RAHTIKIRJAPOHJAN AVULLA.

Kokeile ilmaiseksi

Helppokäyttöinen

Palvelun avulla luot rahtikirjat helposti ja vaivattomasti. Halutessasi voit luoda rahtikirjan pohjalta laskun kätevästi napin painalluksella. Palvelu sisältää myös helppokäytöiset asiakas- ja tuoterekisterit.

Rahtikirjanumerot

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry tarjoaa nettikäyttöisen rahtikirjanumeropalvelun, jonka kautta yritykset voivat tilata itselleen yksilöityjä rahtikirjanumerosarjoja, joita on mahdollista käyttää palvelussa.

edullinen palvelu

Rahtikirjat kuuluvat Laskupiste-palvelun Pro-versioon, jossa saat käyttöösi kaikki palvelun sisältämät ominaisuudet, kuten tarjoustyökalun ja laskutuksen, käyttöösi edulliseen alkaen 21,9 € / kk (alv 0%) hintaan.

Responsiivinen

Voit luoda rahtikirjoja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

93,8 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2024 – Katso tulokset

Tallennetut vakiotekstit

Voit tallentaa vakiotekstejä, joiden avulla nopeutat rahtikirjan luontia. Näitä ovat mm. rahdinkuljettaja, kuljetusohjeet ja muut tiedot / toimituslauseke.

SFS 5865

Palvelun kautta luodut rahtikirjat ovat SFS 5865 -standardin mukaisia ja näin ollen yleisesti tuettuja.

Laskupiste tarjoustyökalu

Rahtikirjan luonti

Lisää kollitiedot (mm. tyyppi ja paino) sisältäviä rahtikirjarivejä helposti tuoterekisteristä. Kopioi olemassa olevia rahtikirjoja valitsemallesi asiakkaalle.

Laskut helposti

Voit luoda rahtikirjasta laskun todella helposti napin painalluksella. Tämän jälkeen riittää, kun tarkistat valmiiksi täytetyn laskun tiedot ja tallennat sen.

Miten voimme auttaa?

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Testaa palveluamme ilman sitoumuksia.

Haluatko esittelyn?

Voit varata ilmaisen esittelyajan aukeavasta kalenterista.

Asiakaspalvelu

ma-to 8:30-17
pe 8:30-15
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse  kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta. 

Ilmainen esittely

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn kalenteristamme tai ottamalla meihin muuten yhteyttä.

Kokeile ilmaiseksi

Voit kirjautua ja testata rahtikirjaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman mitään sitoumuksia omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun.

Laskupiste esimerkkitarjous