Helppokäyttöinen

Palvelun avulla luot rahtikirjat helposti ja vaivattomasti. Halutessasi voit luoda rahtikirjan pohjalta laskun kätevästi napin painalluksella. Palvelu sisältää myös helppokäytöiset asiakas- ja tuoterekisterit.

Rahtikirjanumerot

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry tarjoaa nettikäyttöisen rahtikirjanumeropalvelun, jonka kautta yritykset voivat tilata itselleen yksilöityjä rahtikirjanumerosarjoja, joita on mahdollista käyttää palvelussa.

Edullinen palvelu

Rahtikirjat kuuluvat Laskupiste-palvelun Pro-versioon, jossa saat käyttöösi kaikki palvelun sisältämät ominaisuudet, kuten tarjoustyökalun ja laskutuksen, käyttöösi edulliseen alkaen 18,9 € / kk (alv 0%) hintaan.

Täysin responsiivinen

Voit luoda rahtikirjoja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

90,9 % suosittelee *
Yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 - Katso tulokset

Tallennetut vakiotekstit

Voit tallentaa vakiotekstejä, joiden avulla nopeutat rahtikirjan luontia. Näitä ovat mm. rahdinkuljettaja, kuljetusohjeet ja muut tiedot / toimituslauseke.

SFS 5865

Palvelun kautta luodut rahtikirjat ovat SFS 5865 -standardin mukaisia ja näin ollen yleisesti tuettuja.

Rahtikirjat-osion etusivu valikko pienennettynä

Rahtikirjan luonti

Lisää kollitiedot (mm. tyyppi ja paino) sisältäviä rahtikirjarivejä helposti tuoterekisteristä. Kopioi olemassa olevia rahtikirjoja valitsemallesi asiakkaalle.

Laskut helposti

Voit luoda rahtikirjasta laskun todella helposti napin painalluksella. Tämän jälkeen riittää, kun tarkistat valmiiksi täytetyn laskun tiedot ja tallennat sen.

Testaa rahtikirjaohjelmaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata rahtikirjaohjelmaa sekä muita palvelun osioita ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Testaa kuukausi ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Rahtikirja

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy