Laskupiste

Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023

90,9 % suosittelee!
Palvelua on helppo käyttää 3,55 / 4
Asiakaspalvelu toimii hyvin 3,52 / 4
Olen ollut tyytyväinen palveluun 3,52 / 4

Mikä on kuvakaappaus ja mihin niitä tarvitaan

Kuvakaappaus on tietokoneen ja/tai mobiililaitteen näytöllä olevasta sisällöstä otettu kuva. Se voi kuvata joko koko näyttöä tai jotain sen osaa - yleisimmin yksittäistä sovellusikkunaa. Kuvakaappaus on tärkeä osa ongelman ratkaisussa ja säästää myös monesti aikaa, koska sen avulla ongelman kuvaus on huomattavasti helpompaa. Kannustamme myös käyttäjiämme liittämään kuvakaappauksen sähköpostilla lähettämäänne mahdolliseen ongelmatilanteen kuvaukseen.

Huomaa, että ohjeessa mainittu Print Screen -näppäin voi olla nimetty myös jollain seuraavista tavoista Print Scrn, Prnt Scrn, Prt Scrn, Prt Scr, Prt Sc or Pr Sc näppäimistössäsi.

Kuinka otan kuvakaappauksen

Windows (koko näyttö)

Paina Windows + Print Screen -näppäimet pohjaan samanaikaisesti

Kuva tallentuu automaattisesti "Tämä tietokone" - "Kuvat" - "Näyttökuvat" -hakemistoon.

Windows (yksittäinen ikkuna)

Paina ALT + Print Screen -näppäimet pohjaan samanaikaisesti

Kuva tallentuu leikepöydälle, josta sen voi liittää CTRL - V -näppäinyhdistelmällä kuvankäsittelyohjelmaan tai vaikka suoraan sähköpostiin. Suora liittäminen sähköpostiin ei ole aina suositeltavaa riippuen käytetystä sähköpostiohjelmasta ja siitä halutaanko kuvaa rajata ennen sen lähetystä. Helppo tapa muokata kuvaa, on liittää se Paint -ohjelmaan, josta sen voi sitten tallentaa omalle koneelle myöhempää käyttöä varten.


Markus Kettunen / Laskupiste / 17. lokakuuta 2017

|

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy