Monipuolinen

Monipuolisten laskujen- ja tarjoustenhallinnan lisäksi palvelu sisältää mm. kattavan asiakasrekisterin, tuoterekisterin varastonhallinnalla, ostoreskontran, verkkolaskut (sekä myynti että osto), työajanseurannan, SFS 5865 -standardin mukaiset rahtikirjat sekä dokumentit.

Helppokäyttöinen

Käyttöliittymästä on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen sekä nopea käyttää. Nopeutta lisäävät mm. pikalinkit sekä sovelluksen toteutustekniikka, jossa näkymästä toiseen siirryttäessä sivusta ladataan vain tarvittavat osat. Sekä käyttöliittymän että rajapinnan suorituskykyä valvotaan.

Asiakastyytyväisyys

Laskupisteen asiakastyytyväisyys on erittäin korkea. Käyttäjistämme 96.2% suosittelee palveluamme. Suuri syy tyytyväisyyteen, itse palvelun lisäksi, on Laskupisteen erittäin nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu liittyen palvelun käyttöön ja yleisesti laskutukseen liittyvissä asioissa.

Responsiivinen

Käyttöliittymä muovautuu käytetyn laitteen näytön mukaan, joten se on käytettävissä Windows / Mac / Linux -tietokoneiden lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän asioita ja leveämmin kuin pienemmillä.

Tervetuloa helppoon laskutukseen!

90,9 % suosittelee *
Yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 - Katso tulokset

Ostoreskontra

Ostoreskontran ja ostolaskujen hallinta on tehty palvelussa helpoksi. Ota ostolasku vastaan verkkolaskuna tai luo se kätevästi, vaikka ostotilauksen pohjalta, ja maksa se suoraan käyttöliittymästä. CRM:n kautta näet mm. toimittajien avoimet ja maksetut laskut yhteissummineen.

Työajanseuranta

Työajanseuranta on tehty palvelussa helpoksi. Kirjauksen lisääminen onnistuu täyttämällä muutama kenttä joko selaimessa tai puhelimessa ja tallentamalla se järjestelmään. Työkirjaukset voidaan tehdä joko jälkikäteen tai reaaliaikaisesti mobiilisoftalla.

Laskutusohjelman etusivu valikko pienennettynä

Tarjoustyökalu

Luo näyttäviä tarjouksia ja niistä tilausvahvistuksia muutamalla klikkauksella. Lopuksi saat luotua helposti tarjouksen perusteella laskun, kuitin tai osalaskun. Tarjouksille voi tallentaa oletussisällöt, joka nopeuttaa tarjouksien tekoa entisestään.

Varastonhallinta

Voit ottaa automaattisen varastoseurannan käyttöön haluamillesi tuotteille, jolloin niiden varastotilanne päivittyy automaattisesti myynnin mukaan. Hälytysrajan asettamalla saat tiedon tuotteista, joiden saldo laskee rajan alle. Voitte myös lisätä ostilaukset suoraan varastosaldoihin.

Testaa laskutusohjelmaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi.

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata laskutusohjelmaa ilman mitään sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Hotmail -tunnuksellasi.

Kokeile ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut laskutusohjelmamme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme laskutusohjelmaamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.

Laskutusohjelman etusivu

Monipuolisia ominaisuuksia

Laskupiste™ -laskutusohjelma on suunniteltu erityisesti PK-yritysten tarpeisiin. Se on edullinen laskutusohjelma, joka soveltuu erinomaisesti myös yhdistyksille, tapahtumajärjestäjille tms. joilla on tarve laskuttaa suurta joukkoa kerralla. Laskutusohjelmassa käytössäsi on useita ominaisuuksia, jotka puuttuvat monista kilpailevista laskutusohjelmista. Näitä ovat mm. ostolaskut ja -tilaukset, euromääräiset alennukset, automaattisesti lähetettävät ajastetut/toistuvat laskut, automaattiset muistutukset, pankkiyhteydet, tekstiviestimuistutukset, koontilaskut, ryhmälaskut, tositteet, tarjoukset ja tilausvahvistukset sekä asiakas- ja tuotetietojen tuonti.

Lisäksi palvelusta löytyy ominaisuuksia, joita yleensä löytyy vain huomattavasti kalliimmissa toiminnanohjausjärjestelmissä (ERP). Näitä ovat mm. tuotteiden varastonhallinta, ajopäiväkirja, työajanseuranta sekä yritysrekisteri, jossa on mukana kaikki suomalaiset Y-tunnuksen omaavat yritykset ja muut tahot. Näiden lisäksi palvelusta löytyy rahtikirjojen luonti, joka yleensä vaatii erillisen ohjelman.

EDULLINEN

Verkkolaskut

Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja suoraan laskutusohjelmasta alkaen 0,39 € / kpl.KÄTEVÄ

Pankkiyhteydet

Laskut merkitään automaattisesti maksetuiksi pankistasi haetun maksuaineiston avulla ja voitte maksaa ostolaskut suoraan palvelun kautta.


OIKEUDET

Käyttäjien hallinta

Lisää yrityksesi työntekijöille omat roolikohtaiset käyttäjätunnukset. Voit määrittää mihin sovelluksen osaan kukin käyttäjä pääsee ja millä oikeuksilla.

Laskutusohjelman etusivu kännykällä

KATTAVAT

Monipuoliset raportit

Laskutusohjelmassa on useita erilaisia raportteja liittyen kirjanpitoon, asiakkaisiin ja tuotteisiin. Raportit saa otettua palvelusta excel- ja PDF-tiedostoina koneelle tai niitä voi selailla käyttöliittymästä graafi- ja osa taulukko-muotoisina.

AUTOMAATTINEN

Maksuvalvonta

Maksuvalvonnan ja laskurahoituksen avulla saatte nopeutettua kassankiertoa palvelun avulla.


SFS 5865

Rahtikirjat

Luo standardin mukaisia rahtikirjoja helposti uusina, tarjouksen pohjalta tai kopioimalla vanhan. Luodun rahtikirjan pohjalta saat luotua laskun kätevästi nappia painamalla.LIITETIEDOSTOT

Lisää liitteitä laskuille yms.

Voit lisätä laskulle PDF-muotoisia liitteitä siten, että ne tulostuvat laskun mukana. Tällöin voit myös lähettää laskun sähköpostilla, verkkolaskuna tai postittaa sen liitetiedostojen kera.

Asiakastarinat

Lue miten asiakkaamme ovat päätyneet käyttämään palveluamme.

"Laskupiste on ollut erittäin hyvä löydös ja on ollut minulla käytössä vuodesta 2020 alkaen. Laskupisteen avulla olen saanut hoidettua laskutukseni moitteettomasti. Tärkein asia palvelussa on ollut helppokäyttöisyys." - Lue koko tarina.
image
Seppo Salo
Salotek Consulting Oy
"Laskupiste on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi, sillä sen avulla laskut lähtevät vaivattomasti ja nopeasti asiakkaille, sekä kotimaahan että ulkomaille. Laskupiste on vastannut tarpeisiini erinomaisesti jo useiden vuosien ajan." - Lue koko tarina.
image
Maila Hägglund
"Suurimmaksi eduksi Laskupisteelle lasken heidän asiakaspalvelunsa loistavan tason. Laskupisteen Markus vastaa viesteihini nopeasti ja koen, että olemme yhteistyössä kehittäneet palvelua entistä paremmaksi ja myös omaan yritystoimintaani sopivammaksi." - Lue koko tarina.
image
Antti Selonen
Latvo Oy

Tietoturvallinen palvelu

Hintaluokassaan erittäin kilpailukykyinen.

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.


Lisätietoa palvelun järjestelmäarkkitehtuurista

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy