Monipuolinen

Monipuolisten laskujen- ja tarjoustenhallinnan lisäksi palvelu sisältää mm. kattavan asiakasrekisterin, tuoterekisterin varastonhallinnalla, ostoreskontran, verkkolaskut (sekä myynti että osto), postitukset, standardin mukaiset rahtikirjat sekä dokumentit.

Nopeakäyttöinen

Käyttöliittymästä on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen sekä nopea käyttää. Nopeutta lisäävät mm. pikalinkit sekä sovelluksen toteutustekniikka, jossa näkymästä toiseen siirryttäessä sivusta ladataan vain tarvittavat osat. Sekä käyttöliittymän että rajapinnan suorituskykyä valvotaan.

Kattavat raportit

Laskutusohjelmassa on useita erilaisia raportteja, jotka voidaan hakea halutulta aikaväliltä. Osa raporteista on graafi- ja osa taulukkomuotoisia. Lisäksi löytyy mm. Top 10 -raportti isoimmista asiakkaista ja myydyimmmistä tuotteista, myyntisaatavat -raportti sekä ajopäiväkirja ajoneuvoittain.

Täysin responsiivinen

Käyttöliittymä muovautuu käytetyn laitteen resoluution mukaisesti, joten se on käytettävissä Windows / Mac / Linux -tietokoneiden lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän asioita ja leveämmin kuin pienemmillä.

Tervetuloa helppoon laskutukseen!

93,6 % suosittelee *
Yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2020 - Katso tulokset

Verkkolaskut

Lähetä verkkolaskuja suoraan laskutusohjelmasta hintaan alkaen 0,39 € / kpl

Postituspalvelu

Lähetä laskuja postitse hintaan alkaen 1,19 € / kpl. Sähköpostilaskujen lähetys on ilmaista.

Laskutusohjelman etusivu valikko pienennettynä

Maksuaineiston tuonti

Merkitse laskut automaattisesti maksetuiksi verkkopankista saamasi maksuaineiston avulla.

Perintäpalvelu

Lähetä muistutuksista huolimatta maksamattomiksi jääneet laskut laskutusohjelmasta suoraan perintään.

Testaa laskutusohjelmaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Kätevän hintalaskurimme avulla, arvioit kulut palvelun käytöstä yrityksellesi.

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata laskutusohjelmaa ilman mitään sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Hotmail -tunnuksellasi.

Kokeile ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 9 4270 4545. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.

Laskutusohjelman etusivu

Monipuolisia ominaisuuksia

Laskupiste™ on suunniteltu erityisesti pienyritysten tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti myös yhdistyksille, tapahtumajärjestäjille tms. joilla on tarve laskuttaa suurta joukkoa kerralla. Laskutusohjelmassa käytössäsi on useita ominaisuuksia, jotka puuttuvat monista kilpailevista laskutusohjelmista. Näitä ovat mm. ostolaskut, euromääräiset alennukset, automaattisesti lähetettävät ajastetut/toistuvat laskut, pankkiyhteydet, tekstiviestimuistutukset, koontilaskut, ryhmälaskut, tositteet, tuotteiden varastosaldot, tarjoukset ja tilausvahvistukset, asiakas- ja tuotetietojen tuonti, ajopäiväkirja, rahtikirjat sekä yritysrekisteri, jossa on mukana kaikki suomalaiset Y-tunnuksen omaavat yritykset ja muut tahot.

ILMAINEN

Ajopäiväkirja

Hallitse ajoneuvojasi ja kirjaa ajoja useille eri ajoneuvoille. Ajopäiväkirjasta näet ajosi valitsemallasi aikavälillä ja voit avata sen halutessasi myös Exceliin.OIKEUDET

Useita käyttäjätunnuksia

Lisää yrityksesi työntekijöille omat roolikohtaiset käyttäjätunnukset. Voit määrittää mihin sovelluksen osaan kukin käyttäjä pääsee ja millä oikeuksilla.


KÄTEVÄ

Varastotietojen hallinta

Voit ottaa varastosaldon automaattisen päivityksen käyttöön haluamillesi tuotteille, jolloin niiden varastotilanne päivittyy automaattisesti myynnin mukaan. Hälytysrajan asettamalla saat tiedon tuotteista, joiden saldo laskee rajan alle.

Laskutusohjelman etusivu kännykällä

LIITETIEDOSTOT

Lisää liitteitä laskuille ja tarjouksille

Voit lisätä laskulle PDF-muotoisia liitteitä siten, että ne tulostuvat laskun mukana. Tällöin voit myös lähettää laskun sähköpostilla, verkkolaskuna tai postittaa sen liitetiedostojen kera.

SFS 5865

Rahtikirjojen luonti

Luo standardin mukaisia rahtikirjoja helposti uusina, tarjouksen pohjalta tai kopioimalla vanhan. Luodun rahtikirjan pohjalta saat luotua laskun kätevästi nappia painamalla.


TARJOUSTYÖKALU

Tarjousten hallinta

Luo näyttäviä tarjouksia ja niistä tilausvahvistuksia muutamalla klikkauksella. Lopuksi saat luotua helposti tarjouksen perusteella laskun, kuitin tai osalaskun.MOBIILI

Kuittiskanneri

Skannaa ostokuitit ja -laskut talteen varmaan pilvipalveluun, johon voit antaa pääsyn kirjanpitäjällesikin. Kuittiskannerilla kuvatut laskut kuuluvat kuukausihintaan. Basic- tasolla ei kuukausihintaa ole ja sillä laskut maksavat euron kappale.

Asiakastarinat

Lue miten asiakkaamme ovat päätyneet käyttämään palveluamme.

"Nopealla laskutoimituksella 200 tuntia säästettyä aikaa säästää Bambukeitaalta jopa 3600 € joka ikinen kuukausi ja mikä parasta voimme luottaa Laskupisteeseen, sillä inhimillisten virheiden mahdollisuus katoaa" - Lue koko tarina.
image
Samir Khiat
Bambukeidas Oy
"Suurimmaksi eduksi Laskupisteelle lasken heidän asiakaspalvelunsa loistavan tason. Laskupisteen Markus vastaa viesteihini nopeasti ja koen, että olemme yhteistyössä kehittäneet palvelua entistä paremmaksi ja myös omaan yritystoimintaani sopivammaksi." - Lue koko tarina.
image
Antti Selonen
Latvo Oy
"Vuoden 2019 alussa Mika selaili laskutusta helpottaaksemme vaihtoehtoja netistä ja päätyi laskupiste.fi -osoitteeseen. Otimme ensin ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana huomasimme, että tämä voisi olla meidän juttumme." - Lue koko tarina.
image
Mika ja Riina Rekilä
Velourmet Oy

Tietoturvallinen palvelu

Hintaluokassaan erittäin kilpailukykyinen.

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.


Lisätietoa palvelun järjestelmäarkkitehtuurista

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy