Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että Laskupisteen nettisivut ovat uudistuneet! Meille on erittäin tärkeää, että verkkopalvelumme vastaavat korkeatasoisia standardejamme ja tarjoavat käyttäjillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Nyt esittelemmekin sivujen monia parannuksia, jotka on suunniteltu juuri teitä käyttäjiämme varten.

Uusi alusta, uudet mahdollisuudet

WordPressin käyttöönotto tuo mukanaan paremman hallittavuuden ja muokattavuuden.
Digitaalinen siirtymämme ei ole pelkästään tekninen päivitys, vaan se mahdollistaa meille jatkuvan ja ketterän kehityksen sivuston sisällön ja toiminnallisuuksien suhteen.

Käytettävyys ensisijalla

Käyttäjäystävällisyys on digitaalisten palveluidemme ytimessä. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme palautetta ja toteuttaneet käytettävyyteen liittyviä parannuksia, jotka helpottavat sivuston käyttöä ja tekevät kokemuksesta miellyttävän. Yksi näkyvimmistä muutoksista on tekstien suurempi kontrasti, joka takaa paremman luettavuuden ja saavutettavuuden kaikille käyttäjille.

Näkyvyyttä hakukoneissa

Me Laskupisteessä ymmärrämme, että verkkonäkyvyys on avain menestykseen. Olemme siksi panostaneet sivustomme hakukoneoptimointiin (SEO), mikä tarkoittaa, että olemme tehneet lukuisia taustalla tapahtuvia muutoksia, jotka parantavat sivuston löydettävyyttä hakukoneissa, erityisesti Googlella. Tämä on tärkeää, sillä se auttaa teitä löytämään meidät nopeammin ja helpommin, kun tarvitsette palveluitamme.

Aina palveluksessasi

Haluamme, että laskupisteen uudet nettisivut palvelevat sinua paremmin, olitpa sitten etsimässä tietoa palveluistamme, haluat ottaa meihin yhteyttä tai tarvitset tukea laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Kutsumme sinut tutustumaan uudistuksiimme ja antamaan palautetta, jotta voimme jatkaa sivustomme kehittämistä juuri sinua varten.

Tutustu uusiin nettisivuihimme ja koe, kuinka helppoa ja sujuvaa laskutuksen hallinnointi voi olla. Odotamme yhteydenottoasi ja toivomme, että uudistuksemme palvelevat sinua juuri niin kuin toivoit.

Lämpimästi tervetuloa – digitaalinen ovi on aina avoinna!

Laskupisteen tiimi