Laskupiste

Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023

90,9 % suosittelee!
Palvelua on helppo käyttää 3,55 / 4
Asiakaspalvelu toimii hyvin 3,52 / 4
Olen ollut tyytyväinen palveluun 3,52 / 4

Roskapostin estokampanja - tienaa 1€ / korjattu osoite

Lähettämistämme sähköposteista avataan varmistetusti yli 90%. Kuitenkin erityisesti Gmailin ja iCloudin kanssa on ollut jonkin verran ongelmia. Gmailissa sähköpostit ovat välillä menneet joko Tarjoukset-välilehdelle tai Roskaposti-kansioon ja iCloudissa viestit eivät ole välillä menneet perille ollenkaan.

Palvelustamme lähetetään joka kuukausi tuhansia sähköposteja ja koska osa laskujen vastaanottajista on merkinnyt sähköpostit roskapostiksi, niin tällöin erityisesti Gmail, saattaa siirtää sähköpostit myös muilla vastaanottajilla väärään paikkaan.

Tässä tarvitsemme sinun ja lähipiirisi apua!

Jotta voimme opettaa erityisesti Gmailin takaisin "oikeille tavoille", pyydämme sinua ja lähipiiriäsi auttamaan asiassa. Voit auttaa lähettämällä palvelusta testilaskun tms. omiin ja lähipiirisi Gmail-, iCloud- yms. -osoitteisiin. Jos sähköposti joutuu Gmailissa Tarjoukset-välilehdelle, tulee se siirtää Ensisijainen-välilehdelle. Jos se taas joutuu Roskaposti-kansioon, tulee klikata "Ei roskaposti" -nappia ja mahdollisesti siirtää se vielä Tarjoukset-välilehdeltä Ensisijainen-välilehdelle.

iCloudissa ollut ongelma on pariin otteeseen estänyt sähköpostin lähetyksen kokonaan. Eli sähköposti ei ole tällöin päätynyt edes roskapostikansioon, koska iCoud ei ole ottanut sitä ollenkaan vastaan. Tällöin lähettäjälle on lähetetty sähköpostitse tieto lähetyksen epäonnistumisesta. Tässä on voinut auttaa laskun lähettäminen sähköpostin liitteenä oletuksena olevan linkin sijaan. Paras tapa korjata ongelma on kuitenkin lisätä lähettäjä osoitekirjaan, jolloin iCoudin pitäisi jatkossa ottaa viesti aina vastaan.

Voit osallistua myös Microsoftin sähköpostipalvelun (Hotmail/Live/Outlook) osoitteilla. Emme ole kuulleet, että näillä olisi ollut ongelmia sähköpostien joutumisessa roskapostikansioon, mutta jos näin käy siirrä sähköposti oikeaan kansioon.

Tienaa auttamalla!

Jotta saisimme käsityksen kuinka moni on osallistunut kampanjaamme, pyydämme olemaan yhteydessä support@laskupiste.fi ja kertomaan kuinka monta osoitetta olette korjanneet (Gmail: Tarjoukset -> Ensisijainen ja/tai Roskaposti -> Ensisijainen, iCloud: lähettäjän lisäys osoitekirjaan tai sähköpostin merkitseminen ei-roskapostiksi, Microsoft: sähköpostin merkitseminen ei-roskapostiksi). Annamme euron jokaisesta korjatusta osoitteesta. Kampanja on voimassa 31.1.2021 asti ja asiakaskohtainen palkkio voi olla maksimissaan 10 €. Palkkio maksetaan palvelun arvokupongilla kampanjan päätyttyä.

Tukisivustoltamme löydät lisätietoja, miksi sähköposti on saattanut päätyä roskapostikansioon.


Markus Kettunen / Laskupiste / 5. tammikuuta 2021

|

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy