Helppokäyttöinen

Tarjousten luonti on tehty palvelussa helpoksi. Monet tarjouksen kentät on mahdollista tallentaa asetuksiin, jolloin niitä ei tarvitse olla joka kerta antamassa. Tarjousten kopiointi on myös mahdollista.

Käänteinen alv

Voit luoda usean eri tyypin mukaisia tarjouksia. Palvelussa onnistuu esim. rakennusalan käänteisen arvonlisäveron sisältämät tarjoukset sekä palvelu- ja tavaramyynti EU-alueelle sekä sen ulkopuolelle.

Ilmainen palvelu

Tarjousten luonti on täysin ilmaista palvelussa. Tarjoustyökalun lisäksi palvelusta löytyy mm. asiakas- ja tuoterekisterit, helppokäyttöinen laskutusohjelma, yksinkertainen varastonhallinta, ajopäiväkirja sekä rahtikirjaohjelma.

Täysin responsiivinen

Voit luoda tarjouksia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Pienemmillä näytöillä tietoa näytetään tiiviimmin ja toiminnot ovat valikkojen alla.

90,9 % suosittelee *
Yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 - Katso tulokset

Automaattisisältö

Voit tallentaa tarjouksen oletussisältöjä, kuten toimitus- ja maksuehdot, jolloin ne asetetaan automaattisesti tarjoukselle.

Laskutus

Voit luoda tarjouksesta laskun tai useamman osalaskun helposti muutamalla klikkauksella.

Tarjouslistaus valikko pienennettynä

Näyttävät tarjoukset

Voit lisätä tarjoukselle yrityksesi logon sekä toisen lisäkuvan. Tämän lisäksi voit muokata kuvauskenttiä yksinkertaisella editorilla.

Koontilaskut

Voit luoda useasta tarjouksesta yksittäisen koontilaskun ollessasi Laskupiste™ Pro-tasolla.

Testaa tarjoustyökalua

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata tarjoustyökalua sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Esimerkkitarjous

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
Verkkolaskuosoite: 003729361387
Operaattori: Netbox Finland Oy

Laskupiste Oy on ketterä suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Luotettava kumppani

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2023 Laskupiste Oy