Helppokäyttöinen

Ajopäiväkirjan pitäminen on tehty palvelussa helpoksi. Jos lisäät ajoneuvon ja annat sille mittarilukeman, palvelu ylläpitää sitä automaattisesti, kun lisäät uusia ajoja. Ajopäiväkirjaamme saat helposti lisättyä kaikki verottojan vaatimat tiedot.

Useita ajoneuvoja

Voit pitää ajopäiväkirjaa joko yhdestä tai useammasta ajoneuvosta. Ajoneuvo-tyyppejä on useita omasta autosta yrityksen autoon. Palvelussa olevasta ajopäiväkirja-raportista näet kaikki ajot halutulla aikavälillä. Excel-raportista näet ajoneuvokohtaiset ajopäiväkirjat.

Ilmainen palvelu

Ajopäiväkirjan pitäminen on täysin ilmaista palvelussa. Ajopäiväkirjan lisäksi palvelusta löytyy mm. asiakas- ja tuoterekisterit, tarjoustyökalu, helppokäyttöinen laskutusohjelma, yksinkertainen varastonhallinta sekä rahtikirjaohjelma.

Täysin responsiivinen

Voit pitää ajopäiväkirjaa niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

93,6 % suosittelee *
Yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2020 - Katso tulokset

Oma auto

Muista ajoneuvotyypeistä poiketen omalla autolla mittarilukema ei ole pakollinen verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Käyttöetuauto

Käyttöetuauton ja oman auton ajokirjauksiin on mahdollista lisätä kilometrikorvaus, joka on käyttöetu-autolla max. 10 senttiä / km (2019).

Laskutusohjelman etusivu valikko pienennettynä

Vapaa autoetu

Jos sinulla on vapaa käyttöetu, ajopäiväkirjaa pitämällä ja näin ollen erottelemalla yksityisajot ja työajot, voit estää ikävät jälkiverot.

Yrityksen auto

Tiesitkö, että aukoton ajopäiväkirja on yrityksen ajoneuvojen ALV-vähennyksen edellytys? Yrityksellä on käännetty todistustaakka asian suhteen.

Testaa ajopäiväkirjaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata ajopiväkirjaa ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palvelumme käyttöön liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 9 4270 4545. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Excel-raportti ajopäiväkirjasta

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy