ILMAINEN
AJOPÄIVÄKIRJA

YLLÄPIDÄ AJOPÄIVÄKIRJAA USEALLE
ERI TYYPPISELLE AUTOLLE ILMAISEKSI.

Kokeile ilmaiseksi

Helppokäyttöinen

Ajopäiväkirjan pitäminen on tehty palvelussa helpoksi. Jos lisäät ajoneuvon ja annat sille mittarilukeman, palvelu ylläpitää sitä automaattisesti, kun lisäät uusia ajoja. Ajopäiväkirjaamme saat helposti lisättyä kaikki verottojan vaatimat tiedot.

Useita ajoneuvoja

Voit pitää ajopäiväkirjaa joko yhdestä tai useammasta ajoneuvosta. Ajoneuvo-tyyppejä on useita omasta autosta yrityksen autoon. Palvelussa olevasta ajopäiväkirja-raportista näet kaikki ajot halutulla aikavälillä. Excel-raportista näet ajoneuvokohtaiset ajopäiväkirjat.

Ilmainen ajopäiväkirja

Palvelu on tarkoitettu yrityksille, joille ajopäiväkirjan pitäminen on täysin ilmaista. Ajopäiväkirjan lisäksi palvelusta löytyy mm. asiakas- ja tuoterekisterit, tarjoustyökalu, helppokäyttöinen laskutusohjelma, yksinkertainen varastonhallinta sekä rahtikirjaohjelma.

Täysin responsiivinen

Voit pitää ajopäiväkirjaa niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

90,9 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2023 – Katso tulokset

Oma auto

Muista ajoneuvotyypeistä poiketen omalla autolla mittarilukema ei ole pakollinen verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Käyttöetuauto

Käyttöetuauton ja oman auton ajokirjauksiin on mahdollista lisätä kilometrikorvaus, joka on käyttöetu-autolla max. 10 senttiä / km (2019).

Laskupiste tarjoustyökalu

Vapaa autoetu

Jos sinulla on vapaa käyttöetu, ajopäiväkirjaa pitämällä ja näin ollen erottelemalla yksityisajot ja työajot, voit estää ikävät jälkiverot.

Yrityksen auto

Tiesitkö, että aukoton ajopäiväkirja on yrityksen ajoneuvojen ALV-vähennyksen edellytys? Yrityksellä on käännetty todistustaakka asian suhteen.

Testaa ajopäiväkirjaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. 

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata ajopäiväkirjaa sekä muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Hotmail -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 45 490 5000. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme laskutusohjelmaamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.