Helppokäyttöinen

Voit tallentaa tärkeät dokumenttisi helposti ja vaivattomasti toimintavarmaan pilviympäristöön, josta voit ladata niitä millä tahansa laitteella.

Mobiilisovellus

Tallennettuja dokumentteja voi tietokoneen lisäksi katsella erillisellä mobiilisovelluksella. Sen avulla pidät myös yrityksesti kuitit ja tositteet tallessa turvallisessa pilvipalvelussa.

Edullinen palvelu

Dokumenttien hallinta kuuluu Laskupiste-palvelun Pro-versioon, jossa saat käyttöösi kaikki palvelun sisältämät ominaisuudet, kuten tarjoustyökalun ja laskutuksen, edulliseen alkaen 18,9 € / kk hintaan.

Täysin responsiivinen

Voit lisätä dokumentteja niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, koska käyttöliittymä muovautuu laitteen koon mukaisesti. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän tietoja ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

93,6 % suosittelee *
Yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2020 - Katso tulokset

Kaikki tiedostotyypit

Voit ladata palveluun mitä tahansa tarvitsemiasi tiedostoja, eli sallittuja tiedostotyyppejä ei ole rajattu. Ainoa rajaus on yksittäisen tiedoston maksimikoko 10 MB.

Varmuus

Dokumentit tallennetaan Amazonin S3-palveluun, joka tarjoaa 99,999999999%:n varmuuden datan säilyvyydelle sekä 99,99%:n varmuuden datan saatavuudelle.

Dokumenttilistaus

Dokumenttikategoriat

Kaikki dokumentit liitetään aina dokumenttikategoriaan, jonka perusteella löydät dokumentit helpommin. Kategorioita on helppo lisätä ja muokata käyttöliittymän kautta.

Mistä tahansa

Palveluun tallentamasi dokumentit on haettavissa palvelusta mistä ja milloin tahansa. Jos tarvitset jotain tärkeää dokumenttia esim. lomallasi, on se helposti saatavissa palvelusta.

Testaa dokumenttien hallintaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata dokumenttien hallintaa ja muita palvelun toiminnallisuuksia ilman sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi. Voit halutessasi myös luoda oman käyttäjätunnuksen palveluun ko. napin kautta.

Testaa kuukausi ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palvelumme käyttöön liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +358 9 4270 4545. Palveluaikamme on ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua.

Dokumentin tietojen muokkaus

Tietoturvallinen palvelu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy