Ystävänpäivänä monet meistä muistavat läheisiään pienin elein, mutta miksi emme samalla voisi tehdä jotain hyödyllistä myös liiketoiminnallemme? Tässä hengessä Laskupiste haluaa tarjota kädenojennuksen uusille käyttäjilleen, ei ehkä romanttisessa mielessä, mutta käytännöllisenä apuna arjessa.

 

Miten voit hyödyntää tarjouksen

  • Liity käyttäjäksi: Käy Laskupisteen sivuilla ja täytä rekisteröitymislomake. Se vie vain hetken, ja pääset nopeasti käsiksi palveluihimme.
  • Ota yhteyttä: Kun rekisteröinti on valmis, ota meihin yhteyttä. Voit tehdä sen joko sivustollamme olevan chatin kautta tai muuten ottamalla yhteyttä tukisivustomme kautta.
  • Mainitse tarjous: Muista mainita yhteydenotossasi ”Ystävänpäivätarjous”, niin huolehdimme alennuksen lisäämisestä tilaukseesi.

Käytännöllisyyttä Ystävänpäivään

Meillä suomalaisilla on tapana arvostaa käytännöllisyyttä ja suoraviivaisuutta, ja juuri sitä tämä tarjous edustaa. Se ei ehkä saa sydäntä tykyttämään kuin ystävänpäiväkortti, mutta toivomme sen tuovan pienen helpotuksen yrittäjän arkeen.

Tämä on tilaisuutesi aloittaa sujuvampi laskutus ja keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen – ja mikä parasta, hieman edullisemmin. Ystävänpäivä on hyvä muistutus siitä, että pienillä teoilla voi olla iso merkitys, ja joskus se merkitys on konkreettisesti mitattavissa yrityksen kassavirrassa.

Toivottavasti tämä tarjous tuo yrityksellesi sekä säästöjä, että mahdollisuuksia.

Hyvää ystävänpäivää ja menestystä vuodelle – toivottaa koko Laskupisteen tiimi.

Muista, että tämä tarjous on voimassa vain uusille käyttäjille ja aikavälillä 13.2.-29.2.2024.

Älä siis jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä!