Parannamme asiakaspalveluamme entisestään ja olemme aloittaneet puhelinpalvelun tarjoamisen kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme numerossa +358 45 490 5000. Aiemmin puhelinpalvelu oli tarkoitettu vain uusasiakkaille sekä Ultra-tason käyttäjillemme, mutta jatkossa tarjoamme sitä kaikille asiakkaillemme.

Asiakaspalvelumme kautta saat vastaukset kaikkiin palveluumme liittyviin kysymyksiin, kuten hinnoitteluun, käyttötasoihin ja -sopimuksiin, ominaisuuksiin sekä palvelun käyttöön. Tarkempaa selvitystä vaativissa asioissa, selvitämme ne yhdessä teknisen tiimimme kanssa ja palaamme sitten teille.

Aukioloajat

Puhelinpalvelumme, kuten myös chat ja sähköposti, ovat avoinna arkisin ma – to klo 8:30 – 17 ja pe klo 8:30 – 15. Muina aikoina voit jättää meille viestin haluamasi kanavan kautta ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Ilmainen esittely uusille asiakkaillemme

Jos olet ajatellut palvelumme käyttöönottoa tai olet sen juuri ottanut käyttöösi, tarjoamme sinulle ilmaista esittelyä etäesittelyn muodossa. Voit varata ajan ilmaiseen tutustumisesittelyyn esittelykalenteristamme tai olemalla meihin yhteydessä.