PK-yrityksen monipuolinen laskutusohjelma

Sisältäen asiakas- ja tuoterekisterit sekä monipuolisen raportoinnin ja työajanseurannan.

Kokeile ilmaiseksi

MONIPUOLINEN

Laskupiste-palvelu tarjoaa monipuoliset toiminnot, kuten laskujen ja tarjousten hallinnan, kattavan asiakasrekisterin, tuoterekisterin varaston hallinnalla, ostoreskontran, sekä myynti- ja ostoverkkolaskut. Lisäksi palvelusta löytyy työajanseuranta, SFS 5865 -standardin mukaiset rahtikirjat sekä muut dokumentit.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Palvelun käyttöliittymä on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja nopeaksi. Pikalinkit ja sovelluksen toteutustekniikka, jossa ladataan vain tarvittavat osat näkymästä toiseen siirryttäessä, lisäävät käyttömukavuutta. Käyttöliittymän ja rajapinnan suorituskykyä seurataan jatkuvasti.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Laskupisteen asiakastyytyväisyys on erittäin korkea – 93.8% käyttäjistämme suosittelee palveluamme. Tyytyväisyys johtuu paitsi palvelun monipuolisuudesta ja helppokäyttöisyydestä, myös nopeasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta, joka auttaa kaikissa palveluun ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä.

RESPONSIIVINEN

Palvelun käyttöliittymä mukautuu käytetyn laitteen näytön mukaan, joten se toimii yhtä hyvin Windows-, Mac- ja Linux-tietokoneilla kuin useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla. Isommilla näytöillä sisältöä näytetään enemmän ja laajemmin kuin pienemmillä näytöillä.

Tervetuloa helppoon laskutukseen!

93,8 % suosittelee *
Yli 11000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2024 – Katso tulokset

Ostoreskontra

Ostoreskontran ja ostolaskujen hallinta on tehty palvelussa helpoksi. Ota ostolasku vastaan verkkolaskuna tai luo se kätevästi, vaikka ostotilauksen pohjalta, ja maksa se suoraan käyttöliittymästä. CRM:n kautta näet mm. toimittajien avoimet ja maksetut laskut yhteissummineen.

Työajanseuranta

Työajanseuranta on tehty palvelussa helpoksi. Kirjauksen lisääminen onnistuu täyttämällä muutama kenttä joko selaimessa tai puhelimessa ja tallentamalla se järjestelmään. Työkirjaukset voidaan tehdä joko jälkikäteen tai reaaliaikaisesti mobiiliapilla.

Tarjoustyökalu

Luo näyttäviä tarjouksia ja niistä tilausvahvistuksia muutamalla klikkauksella. Lopuksi saat luotua helposti tarjouksen perusteella laskun, kuitin tai osalaskun. Tarjouksille voi tallentaa oletussisällöt, joka nopeuttaa tarjouksien tekoa entisestään.

Varastonhallinta

Voit ottaa automaattisen varastoseurannan käyttöön haluamillesi tuotteille, jolloin niiden varastotilanne päivittyy automaattisesti myynnin mukaan. Hälytysrajan asettamalla saat tiedon tuotteista, joiden saldo laskee rajan alle. Voitte myös lisätä ostilaukset suoraan varastosaldoihin.

Miten voimme auttaa?

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Testaa palveluamme ilman sitoumuksia.

Haluatko esittelyn?

Voit varata ilmaisen esittelyajan aukeavasta kalenterista.

Asiakaspalvelu

ma-to 8:30-17
pe 8:30-15
+358 45 490 5000
support@laskupiste.fi

Monipuolisia ominaisuuksia

Laskupiste™ -laskutusohjelma on suunniteltu erityisesti PK-yritysten tarpeisiin. Se on edullinen laskutusohjelma, joka soveltuu erinomaisesti myös yhdistyksille, tapahtumajärjestäjille tms. joilla on tarve laskuttaa suurta joukkoa kerralla. Laskutusohjelmassa käytössäsi on useita ominaisuuksia, jotka puuttuvat monista kilpailevista laskutusohjelmista. Näitä ovat mm. ostolaskut ja -tilaukset, euromääräiset alennukset, automaattisesti lähetettävät ajastetut/toistuvat laskut, automaattiset muistutukset, pankkiyhteydet, tekstiviestimuistutukset, koontilaskut, ryhmälaskut, tositteet, tarjoukset ja tilausvahvistukset sekä asiakas- ja tuotetietojen tuonti.

Lisäksi palvelusta löytyy ominaisuuksia, joita yleensä löytyy vain huomattavasti kalliimmissa toiminnanohjausjärjestelmissä (ERP). Näitä ovat mm. tuotteiden varastonhallinta, ajopäiväkirja, työajanseuranta sekä yritysrekisteri, jossa on mukana kaikki suomalaiset Y-tunnuksen omaavat yritykset ja muut tahot. Näiden lisäksi palvelusta löytyy rahtikirjojen luonti, joka yleensä vaatii erillisen ohjelman.

Edullinen

VERKKOLASKUT

Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja suoraan laskutusohjelmasta alkaen 0,39 € / kpl.

Kätevä

PANKKIYHTEYDET

Laskut merkitään automaattisesti maksetuiksi pankistasi haetun maksuaineiston avulla ja voitte maksaa ostolaskut suoraan palvelun kautta.

Oikeudet

KÄYTTÄJIEN HALLINTA

Lisää yrityksesi työntekijöille omat roolikohtaiset käyttäjätunnukset. Voit määrittää mihin sovelluksen osaan kukin käyttäjä pääsee ja millä oikeuksilla.

Kattavat

MONIPUOLISET RAPORTIT

Laskutusohjelmassa on useita erilaisia raportteja liittyen kirjanpitoon, asiakkaisiin ja tuotteisiin. Raportit saa otettua palvelusta excel- ja PDF-tiedostoina koneelle tai niitä voi selailla käyttöliittymästä graafi- ja osa taulukko-muotoisina.

Automaattinen

MAKSUVALVONTA

Maksuvalvonnan ja laskurahoituksen avulla saatte nopeutettua kassankiertoa palvelun avulla.

SFS 5865

RAHTIKIRJAT

Luo standardin mukaisia rahtikirjoja helposti uusina, tarjouksen pohjalta tai kopioimalla vanhan. Luodun rahtikirjan pohjalta saat luotua laskun kätevästi nappia painamalla.

Liitetiedostot

LISÄÄ LIITTEITÄ LASKUILLE

Voit lisätä laskulle PDF-muotoisia liitteitä siten, että ne tulostuvat laskun mukana. Tällöin voit myös lähettää laskun sähköpostilla, verkkolaskuna tai postittaa sen liitetiedostojen kera.