Laskupiste

Tukipalvelu

"Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja tähän pyrimme mm. osaavalla ja nopealla asiakastuella."
Markus Kettunen, Laskupiste Oy:n toimitusjohtaja

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Löydät usein kysytyt kysymykset vastauksineen alla esitellyltä tukisivustoltamme. Se sisältää myös ohjevideoita, joista näet miten yleisimmät toiminnot toimivat palvelussamme. FAQ-osion löydät myös chat-palvelusta.

Nopea

Asiakastuki

Asiakastukemme päivystää numerossa +358 9 4270 4545 sekä osoitteessa support@laskupiste.fi. Voit myös keskustella kanssamme sekä nettisivujemme että palvelun oikeasta alareunasta löytyvän chat-palvelun kautta. Palvelemme teitä kaikissa palveluumme liittyvissä kysymyksissä ma-to klo 8:30 - 17 ja pe klo 8:30 - 15. Muina aikoina voit jättää viestin ja olemme mahdollisimman pian yhteydessä.

Käyttäjälähtöinen

Käyttäjät ensisijalla

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin nopeasti ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tehokkaasti. Kehitämme palveluamme käyttäjiltämme tulleiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Pieniä toiveita toteutamme nopeastikin ja isommat menevät kehityslistamme kautta.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelu on toteutettu responsiivisena, joka tarkoittaa että voit käyttää sitä tietokoneen lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Tukisivusto

Löydät tukisivustomme osoitteesta support.laskupiste.fi. Olemme keränneet sinne kattavan tietopankin palvelumme käyttöönottamiseksi, sisältäen ohjevideoita sekä ohjeita pidempäänkin palveluamme käyttäneille. Tukisivuston kautta löytyvät ohjeet ovat luettavissa myös Chat-ikkunan kautta, jolloin voit katsoa siitä ohjeita samalla, kun käytät palveluamme.

Tukisivuston kautta voit myös luoda meille tukipyyntöjä tikettien muodossa, joka onnistuu myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@laskupiste.fi.

Chat

Voit olla meihin yhteydessä oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä. Olemme paikalla pääsääntöisesti ma-to klo 8:30 - 17 ja pe 8:30 - 15, mutta saatamme olla linjoilla myös muina aikoina. Jos emme ole paikalla, voit jättää chatin kautta viestin ja olemme sinuun yhteydessä viestin saatuamme.

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy