Laskupiste

Verkkopohjainen laskutusohjelma

Laskupiste on Amazonin AWS-pilvipalvelussa toimiva SaaS -palvelu, jota voit käyttää selaimella ajasta ja paikasta riippumatta. Se on käytettävissä kellon ympäri 24/7 mistä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys.

Palvelut sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä EU-alueella, jossa suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua. Sekä sovellus- että tietokantapalvelimet on kahdennettu fyysisesti eri paikoissa (AWS Availability Zone) sijaitseviin datakeskuksiin. Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Palvelujen tilan monitoroinnissa käytämme sekä AWS:n tarjoamia matalamman tason monitorointityökaluja (Amazon CloudWatch) että sovellusten monitoroinnissa de facto -aseman saavuttanutta New Reliciä.

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

Lisätietoa Laskupisteen järjestelmäarkkitehtuurista löydät täältä.


24/7 - Käytä millä, milloin ja mistä tahansa!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy