Laskupiste

Verkkolaskujen lähetys

Verkkolasku on sähköinen lasku, jonka tiedot välitetään sähköisesti vastaanottajalle. Laskupiste käyttää verkkolaskujen lähetyksessä Apix:in välityspalvelua, jonka kautta verkkolasku voidaan lähettää kenelle tahansa, jolla on verkkolaskun vastaanottoon tarkoitettu osoite.

Verkkolaskut ovat yleistyneet jo pitkään Suomessa ja monet yritykset eivät edes suostu ottamaan vastaan muita kuin niitä. Suurin syy tähän on, että näiden sähköisten laskujen avulla voidaan välttää ylimääräistä manuaalista työtä ja täten vähentää kuluja.

Verkkolasku luodaan Laskupisteessä aivan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin lasku. Riittää, että asiakkaalle on määritetty Y-tunnus, jonka perusteella Apix osaa hoitaa verkkolaskun lähetyksen. Jos asiakkaalla on useampia verkkolaskuosoitteita samalla Y-tunnuksella, niin tällöin asiakkaalle on mahdollista määrittää haluttu verkkolaskuosoite sekä mahdollinen operaattorin välittäjätunnus, jolloin lasku lähtee varmasti haluttuun osoitteeseen.

Yleisin verkkolaskujen vastaanottoon tarkoitettu osoite on OVT-tunnus. OVT-tunnus rakentuu verohallinnon tunnuksesta 0037, Y-tunnuksesta (8 merkkiä ilman väliviivaa) sekä vapaamuotoisesta 5 merkistä, jolla voidaan antaa organisaation alataso tai kustannuspaikka. Siten OVT-tunnuksen pituus on 12–17 merkkiä, esimerkiksi 003712345678.

Laskupisteen kautta voit halutessasi myös postittaa laskut postituspalvelun kautta, jolloin voit hoitaa postituksen muutamalla klikkauksella tietokoneeltasi käsin, eikä sinun tarvitse tehdä manuaalista työtä postitukseen liittyen, kuten laskun tulostusta ja kuoritusta - unohtamatta vaivaa laskun viennissä postilaatikkoon.


Helppo tapa lähettää verkkolaskuja!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy