Laskupiste

Tarjouksen luominen

Laskupisteen tarjouspohjalla luot helposti näyttäviä tarjouksia täysin ilmaiseksi potentiaalisille asiakkaillesi. Tarjousten tilan seuranta ja päivitys on joustavaa ja kun asiakkaasi hyväksyy tarjouksen voit luoda tästä tilausvahvistuksen. Lopuksi voit luoda yhdellä klikkauksella laskun tarjouksen pohjalta ja lähettää sen asiakkaallesi haluamallasi tavalla, kuten sähköpostilla, postituspalvelun kautta tai verkkolaskuna.

Tarjouksen, ja siitä luotavan tilausvahvistuksen, luonnin helpottamiseksi voit tallentaa oletusarvot osalle tarjouksen yleisistä kentistä, kuten toimitusehdot, maksuehdot, yhteyshenkilö sekä tarjouksen ja tilausvahvistuksen vapaamuotoiset viestikentät, palvelun asetuksiin. Nopeuttaaksesi entisestään tarjouksen luontia, voit myös luoda tarjouksen vanhan pohjalta kopioimalla sen valitsemallesi asiakkaalle. Tarjouksiin on mahdollista lisätä myös muistutuksia sekä kommentteja, joiden avulla saat automatisoitua tarjousprosessiasi.

Tarjouslistassa näytetään oletuksena laskuttamattomat tarjoukset, eli tarjoukset joiden pohjalta ei ole vielä luotu laskua, ja joita ei ole erikseen hylätty. Valintalistan avulla voit hakea tarkemmin tarjouksen tilan perusteella, esim. hyväksytyt, tai voit myös hakea kaikki tekemäsi tarjoukset kerralla.


Rekisteröidy ilmaiseksi


Ilmainen tarjouspohja helppoon tarjousten luontiin!

Esimerkkitarjous

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy