Laskupiste

Suomalainen laskutusohjelma

Laskupiste on täysin suomalainen laskutusohjelma, joka on suunniteltu suomalaisten yritysten ja yhdistysten tarpeisiin. Ohjelman taustalla on suomalaisen Laskupiste Oy:n pitkä kokemus erilaisista selainkäyttöisistä sovelluksista sekä pilvipalveluista.

Laskupisteen asiakaspalvelu palvelee selvällä suomenkielellä osoitteessa support@laskupiste.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman nopeasti. Laskupiste -laskutusohjelmasta löytyy myös yleisimpien kysymysten FAQ-osio, jossa on vastauksia yleisimpiin käyttöön liittyviin kysymyksiin.

Laskupistettä kehitetään käyttäjiemme toiveiden pohjalta. Näiden toiveiden pohjalta Laskupisteeseen on toteutettu mm. euromääräiset alennukset, varastotilanteen hallinta, tarjoukset, toistuvat laskut, ryhmälaskut, liitteiden lisäys laskulle, kuitin luonti käteisasiakkaalle sekä englannin ja ruotsinkielisten laskujen luonti. Toiveita voi laittaa meille palaute-toiminnon kautta tai suoraan sähköpostilla. Järjestämme myös aika ajoin kyselytutkimuksia käyttäjillemme, joissa kartoitamme käyttäjiemme toiveita palvelumme jatkokehitykselle.


Täysin suomalainen laskutusohjelma!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy