Laskupiste

Myyntireskontra

Laskupisteen ydin on myyntireskontra, jonka avulla seuraat helposti yrityksesi myyntisaatavien tilaa. Myyntireskontrasta näet suoraan asiakassaatavien saldot eriteltynä ajan mukaan (Erääntymätön, Erääntynyt 0-15 päivää, 16-30 päivää ja yli 30 päivää) sekä kaikkien saatavien kokonaissaldon.

Myyntireskontran kautta voit helposti hoitaa myös muistutuslaskujen lähetyksen sekä viimeisenä mahdollisuutena laskujen perinnän suoraan laskutusohjelmasta käsin. Perinnän hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Perintätoimisto Oy. Lisätietoja perinnästä löydät täältä.

Myyntireskontra -osiossa on "Viiteaineiston tuonti" -toiminnallisuus, jonka avulla pystyt merkitsemään useita laskuja kerralla maksetuksi. Tämä onnistuu sivulta löytyvän ohjeen mukaisesti hakemalla tilitapahtumaluettelo verkkopankistasi ja lataamalla sen palveluun. Laskupiste tutkii automaattisesti tiedostossa olevat viitenumerot ja summat jolloin maksusuoritukset, jotka vastaavat palvelussa olevia laskuja, on mahdollista lopuksi merkitä maksetuiksi. Palvelu tukee myös osasuorituksia, jolloin jos laskua ei ole maksettu kokonaisuudessa, palvelu lisää sille osasuorituksen maksupäivälle.


Helppo tapa seurata ja hallita myyntisaamisia!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy