Laskupiste

Laskutusohjelman käyttöönotto

Laskupisteen käyttöönotto on todella helppoa ja nopeaa. Voit rekisteröityä käyttäjäksi joko kirjautumalla palveluun omilla Gmail, Microsoft tai Facebook-tunnuksillasi tai antamalla tarvittavat tiedot rekisteröitymissivulla, jolloin sinulle luodaan oma tunnus palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään varmistusviesti sähköpostilla käyttäjätunnuksenasi olevaan osoitteeseen, joka sinun tulee käydä varmistamassa, ennen kuin voit kirjautua palveluun.

Kirjautumisen jälkeen eteesi aukeaa aloitusvelho, joka kysyy sinulta muutaman käyttöön vaadittavan tiedon ennen kuin pääset pikaisen ohjeistuksen kautta palvelun etusivulle. Jos et antanut kaikkia kysyttyjä tietoja, kuten tilinumeroa, voit määrittää ne myöhemmin palvelun Asetukset -sivulla. Jos olet luonut jo aiemmin laskuja, ko. sivulla voit myös määrittää mm. viimeisen tekemäsi laskun numeron ja viitenumeron, joiden perusteella palvelu osaa jatkaa numerointia oikeasta kohdasta. Asetukset löydät helpoiten sivun yläosan pikalinkeistä.

Jos olet käyttänyt aiemmin jotain toista laskutusohjelmaa ja saat sieltä asiakas- ja tuotetiedot csv-tiedostoina, voit tuoda ne helposti palveluun. Tällöin säästyt turhalta manuaaliselta työltä, kun palvelu hoitaa olemassa olevien asiakkaiden ja tuotteiden tuonnin automaattisesti. Ko. tuontitoiminnot löytyvät Asiakkaat- ja Tuotteet -sivuilta.

Laskutusohjelman vasemmassa valikossa on linkit ohjelman pääosioihin. Ylävalikon Pikalinkit- valikosta löydät toiminnot yleisimmin käytettyihin toimintoihin, kuten laskun lisäykseen. Ylävalikossa on "Etsi asiakkaita, laskuja..." -kenttä, jonka avulla saat nopeasti haettua haluamasi asiakkaan, laskun, tarjouksen, tuotteen tai rahtikirjan.

Vasemmasta valikosta löydät myös vastaukset palvelusta tehtyihin yleisimpiin kysymyksiin FAQ-osiosta.


Tervetuloa alati kasvavaan Laskupisteeseen! Meitä on jo yli 7500!Testaa Laskupistettä ilmaiseksi

Esimerkkilasku
Esimerkkitarjous
Esimerkkirahtikirja

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy