Kirjanpito

Tarjoamme kirjanpidon palvelut asiakkaillemme yhteistyössä Certumin kanssa. Certumin kirjanpidossa on kiinteät hinnat ja se on yrittäjälle helppo sekä tehokas ratkaisu kirjanpidon hoitamiseen.

Kirjanpidon lisäksi Certum tarjoaa palkanlaskennan palvelun ja markkinoiden joustavimman rahoituksen. Kaikki siis samalta yhteistyökumppanilta – Helppoa!

Ratkaisu

 

Suuri osa yrittäjistä kokee kirjanpidon vain välttämättömänä pahana. Tästä seuraa toistuvasti turhia yllätyksiä verojen, palkkojen ja muiden rutiiniasioiden kanssa. Kun sujuvat rutiinit yhdistetään ennakointiin ja selkeisiin neuvoihin, juoksevat asiat hoituvat kivuttomasti ja tehokkaasti. Rutiineista muodostuu vankka pohja koko taloushallinnolle.

Parhaimmillaan kirjanpito on lakisääteisen raportoinnin tuottamisen lisäksi ennustavaa, ohjaavaa ja analysoivaa. Certumilla kirjanpidon tuottamiseen kuuluu olennaisesti asioiden seuraaminen ja niistä kertominen yritykselle. Tehokkaasti ja luotettavasti hoidettuna kirjanpito toimii yrityksen talousohjauksen ja kehitystyön perustana.

Kiinteä kirjanpidon hinta sisältää kuukausittaisen kirjanpidon tekemisen, alv-ilmoituksen sekä raportit. Laadimme myös tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen. Laskemme palkat ja hoidamme tarvittavat tulorekisteri-ilmoitukset. Tarjoamme myös monipuolisesti neuvontapalveluita. Kysy lisää!

 

Esimerkkejä

Kirjanpidon esimerkki 1

  • Myyntilaskuja 10 kpl
  • Ostolaskuja 20 kpl
  • 30 tositetta = 90 € / kk
Kirjanpidon esimerkki 2
  • Myyntilaskuja 70 kpl
  • Ostolaskuja 60 kpl
  • Palkat 6 kpl
  • Yhteensä 470 € / kk

Käyttöönotto

 

Jos haluatte tarjouksen yrityksenne kirjanpidosta, olkaa hyvä ja olkaa yhteydessä Certumiin 010 5678 810 / myynti@certum.fi, jolta saatte tarjouksen kirjanpidon palveluista. Tämän jälkeen voitte kytkeä palvelussa olevat automaattiraportit menemään suoraan Certumin kirjanpitäjille, jolloin kaikki tarvittavat myyntilaskuaineistot toimitetaan automaattisesti kirjanpitoon.

Certum

 

Certum on kotimainen ja toimivan johdon omistama taloushallinnon toimija. Nykyään työllistämme yli 30 henkilöä ja asiakkuuksia on tällä hetkellä yli 1000kpl. Monet asiakkaistamme käyttävät enemmän kuin yhtä palvelua. Palveluista lisää: certum.fi

Certumin kasvustrategiassa haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhteistyömme Laskupisteen kanssa on lähtenyt hyvin liikkeelle. Useampi asiakkuus on valinnut maksunvalvonnan ja laskurahoituksen osaksi arkea. Toimme myös mahdollisuuden lähettää yksittäisiä perintätoimeksiantoja suoraan Laskupiste-palvelusta, vaikka maksunvalvonta ei olisikaan päällä.

Certum Group
Jussi Pöntinen / Hpj, partner
046 810 8280
jussi.pontinen@certum.fi

Laskupiste

 

Laskupiste tarjoaa pienyrityksille helpon ja edullisen selainpohjaisen laskutusohjelman. Monipuolisten laskujen- ja tarjoustenhallinnan sekä myyntireskontran lisäksi palvelumme sisältää mm. asiakas-ja tuoterekisterit, toistuvat- ja ryhmälaskut, laajat raportointiominaisuudet, ajopäiväkirjan sekä rahtikirjojen luonnin. Palvelullamme on jo yli 10000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Laskupiste uskoo kumppanuuden voimaan ja Certumin avulla saamme tuotua asiakkaillemme uusia palveluita, jotka eivät muuten olisi mahdollisia. Tulevaisuudessa yhteistyömme syvenee entisestään ja suunnitelmissa on integroida palvelumme entistä tiiviimmin Certumin kanssa.

Laskupiste Oy
Markus Kettunen / Toimitusjohtaja
041 505 6136
markus.kettunen@laskupiste.fi