Ilmainen laskupohja on poistunut käytöstä

Laskupisteen ilmaisella laskupohjalla kerettiin luoda lähes 100 000 laskua ennen kuin se jouduttiin sulkemaan Laskupisteeseen tehtyjen laajojen uudistusten takia. Laskupisteen sovellusarkkitehtuuri laitettiin täysin uusiksi ja ilmaisen laskupohjan sovittaminen siihen olisi valitettavasti ollut liian hankalaa. Lisätietoa Laskupisteeseen tehdyistä muutoksista löydätte blogistamme.

Ilmaisen laskupohjan käyttäjämme, jotka olette luoneet vain muutaman laskun kuukaudessa, voitte jatkossa käyttää edullisesti Laskupisteen Basic-versiota, jossa laskun luonti maksaa euron kappale. Eri versioiden hinnat ja ominaisuudet näette hinnastostamme.

Laskupisteen nykyversio tarjoaa monia lisäominaisuuksia entiseen ilmaiseen laskupohjaan verrattuna. Näitä ovat mm. myyntireskontra, toistuvat laskut, euro- ja prosenttimääräiset alennukset, laskujen kopiointi, tarjoukset ja tilausvahvistukset, monipuoliset raportit sekä huomattavasti nopeampi laskun luonti.

Muut Laskupisteen ilmaispalvelut, jotka löydätte ylämenusta, eivät kärsineet samaan tapaan arkkitehtuurimuutoksista ja ovat käytössänne ilmaiseksi myös jatkossa.Testaa Laskupistettä ilmaiseksi

Esimerkkilasku
Esimerkkitarjous
Esimerkkirahtikirja

Laskutusohjelman ominaisuuksia

  • Myyntireskontra
  • Euro- ja prosenttimääräiset alennukset
  • Laskujen kopiointi
  • Tarjoukset ja tilausvahvistukset
  • Monipuoliset raportit
  • Perintäpalvelu
  • Verkkolaskujen lähetys
  • Yms.

Yhteystiedot

Tuki
support@laskupiste.fi
Chat
Tukisivusto
Myynti
sales@laskupiste.fi
+358 10 406 7050
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 8000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

© 2020 Laskupiste Oy