Laskupiste

Helppo laskutusohjelma

Laskupiste on helppokäyttöinen laskutusohjelma, jolla hoidat pienen yrityksen, yhdistyksen sekä toiminimen laskutuksen nopeasti ja helposti. Laskupisteen avulla säästät aikaa kun monia toimintoja on automatisoitu eikä sinun tarvitse tehdä yhtä paljon manuaalista työtä kuin esim. Excel-laskupohjien kanssa.

Laskupiste tarjoaa myyntireskontran, jossa näet laskujesi ajantasaisen tilan kätevästi sekä erilaisia raportteja ja muita ominaisuuksia, kuten toistuvat laskut, verkkolaskut sekä laskujen postitus. Tämän lisäksi saat Laskupisteestä myyntiraportin alv-kannoittain, jonka voit toimittaa kirjanpitäjällesi tai vaihtoehtoisesti asettaa Laskupisteen lähettämään sen automaattisesti. Palvelusta löydät myös muita osioita, kuten tarjoukset, ajopäiväkirjan sekä rahtikirjojen luonnin.

Laskupistettä käytetään selaimella, joten se ei tarvitse mitään asennuksia ja tämän takia sitä voi käyttää yleisimmillä selaimilla sekä Windows, Mac että Linux -tietokoneilla. Koska kyseessä on pilvipalvelu, varmuuskopiointi tapahtuu puolestasi täysin automaattisesti. Käyttöliittymä on toteutettu responsiivisena, eli se reagoi laitteen näytön koon mukaan ja on näin ollen käytettävissä useimmilla tableteilla sekä älypuhelimilla.


Helppo tapa hoitaa pienen yrityksen laskutus!

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy