Monipuolinen

Monipuolisen laskujen- ja tarjoustenhallinnan lisäksi palvelu sisältää asiakasrekisterin muistutus- ja kommentointitoimintoineen sekä asiakaskohtaisine ostoraportteineen. Tuoterekisterissä tuotteet jaotellaan tuotekategorioittain ja hinnat voidaan määrittää verollisina tai verottomina.

Nopeakäyttöinen

Käyttöliittymästä on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen sekä nopea käyttää. Nopeutta lisäävät mm. pikalinkit sekä sovelluksen toteutustekniikka, jossa näkymästä toiseen siirryttäessä sivusta ladataan vain tarvittavat osat.

Kattavat raportit

Laskutusohjelmassa on useita erilaisia raportteja, jotka voidaan hakea halutulta aikaväliltä. Osa raporteista on graafi- ja osa taulukkomuotoisia. Lisäksi löytyy mm. Top 10 -raportti isoimmista asiakkaista ja myydyimmmistä tuotteista, myyntisaatavat -raportti sekä ajopäiväkirja ajoneuvoittain.

Täysin responsiivinen

Käyttöliittymä muovautuu käytetyn laitteen resoluution mukaisesti, joten se on käytettävissä tietokoneiden lisäksi useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla. Isommilla näytöillä näytöllä näytetään enemmän asioita ja leveämmin kuin pienemmillä näytöillä.

Hakemaasi sivua ei löytynyt!

Jos tulit sivulle jonkin linkin kautta, ko. linkin osoite on vanhentunut.

Klikkaa tästä palataksesi palvelun etusivulle.

96,2 % suosittelee *
Yli 7000 rekisteröitynyttä käyttäjää

* Laskupisteen kyselytutkimus 2018 - Katso tulokset

Verkkolaskut

Lähetä verkkolaskuja suoraan sovelluksesta hintaan 0,69 € / kpl

Postituspalvelu

Lähetä laskuja postitse hintaan alkaen 1,29 € / kpl. Sähköpostilaskujen lähetys on ilmaista.

Laskutusohjelman etusivu valikko pienennettynä

Maksuaineiston tuonti

Merkitse laskut automaattisesti maksetuiksi verkkopankista saamasi maksuaineiston avulla.

Perintäpalvelu

Lähetä muistutuksista huolimatta maksamattomiksi jääneet laskut sovelluksesta suoraan perintään.

Testaa laskutusohjelmaa

Se onnistuu mm. Gmail tai Microsoft -tunnuksellasi

Kokeile sähköpostitunnuksellasi

Voit kirjautua ja testata laskutusohjelmaa ilman mitään sitoumuksia alla olevasta napista suoraan omalla Facebook, Gmail tai Hotmail -tunnuksellasi.

Kokeile ilmaiseksi

Ilmainen asiakaspalvelu

Palvelemme asiakkaitamme sähköpostitse osoitteessa support@laskupiste.fi kaikissa palvelumme käyttöön liittyvissä asioissa mahdollisimman nopealla vasteajalla. Voit olla meihin yhteydessä myös oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta tai klikkaamalla tästä.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme palveluamme jatkuvasti käyttäjiltä tulevan palautteen sekä sisäisen tuotekehitystiimimme ideoiden mukaisesti pyrkien tarjoamaan teille mahdollisimman hyvää palvelua edulliseen hintaan.

Laskutusohjelman etusivu

Monipuolisia ominaisuuksia

Laskutusohjelmassamme käytössäsi on useita ominaisuuksia, jotka puuttuvat monista kalliimmista laskutusohjelmista. Näitä ovat mm. euromääräiset alennukset, toistuvat laskut, ryhmälaskut, tuotteiden varastosaldot, tarjoukset ja tilausvahvistukset, asiakastietojen tuonti, ajopäiväkirja sekä rahtikirjat.

ILMAINEN

Ajopäiväkirja

Hallitse ajoneuvojasi ja kirjaa ajoja useille eri ajoneuvoille. Ajopäiväkirjasta näet ajosi valitsemallasi aikavälillä ja voit avata sen halutessasi myös Exceliin.OIKEUDET

Useita käyttäjätunnuksia

Lisää yrityksesi työntekijöille omat roolikohtaiset käyttäjätunnukset. Voit määrittää mihin sovelluksen osaan kukin käyttäjä pääsee ja millä oikeuksilla.


KÄTEVÄ

Varastotietojen hallinta

Voit ottaa varastosaldon automaattisen päivityksen käyttöön haluamillesi tuotteille, jolloin niiden varastotilanne päivittyy automaattisesti myynnin mukaan. Hälytysrajan asettamalla saat tiedon tuotteista, joiden saldo laskee rajan alle.

Laskutusohjelman etusivu kännykällä

LIITETIEDOSTOT

Lisää liitteitä laskulle

Voit lisätä laskulle PDF-muotoisia liitteitä siten, että ne tulostuvat laskun mukana. Tällöin voit myös lähettää laskun sähköpostilla, verkkolaskuna tai postittaa sen liitetiedostojen kera.

SFS 5865

Rahtikirjojen luonti

Luo standardin mukaisia rahtikirjoja helposti joko puhtaalta pöydältä tai kopioimalla vanhan. Luodun rahtikirjan pohjalta saat luotua laskun kätevästi nappia painamalla.


TARJOUSTYÖKALU

Tarjousten hallinta

Luo näyttäviä tarjouksia ja niistä tilausvahvistuksia muutamalla klikkauksella. Lopuksi saat luotua helposti tarjouksen perusteella laskun.RESPONSIIVINEN

Käytä miltä laitteelta tahansa

Samaa HTML5 -pohjaista täysin responsiivista käyttöliittymää käytetään kaikilta eri laitteilta. Ideana on, että käyttäjälle tuttu sama käyttöliittymä toimii jokaisella laitteella, jolloin ei tarvita erillisiä laitekohtaisia sovelluksia.

Asiakastarinat

Lue miten asiakkaamme ovat päätyneet Laskupisteen käyttäjiksi.

"Suosittelisinko Laskupistettä muille yrittäjille? No todellakin. Moni luo mielikuvan yrityksestä myös saadun laskun, tilausvahvistuksen tai vaikka tarjouksen perusteella ja Laskupisteellä tehtynä nuo todella ovat tyylikkäitä." - Lue koko tarina.
image
Pasi Tuike
Natural Born Fishers
"Yksinyrittäjänä hoidan yritykseni kaikki asiat itse kirjanpitoa lukuunottamatta. Laskupistettä käyttäessä ei tarvitse paljoa käyttää työaikaa laskujen tekemiseen ja siksi se soveltuukin todella hyvin yritykselleni." - Lue koko tarina.
image
Ninna Varjus
Salliva
"Kun hermo meni sen kuuluisan viimeisen kerran, lähdin taas kerran etsimään uutta ohjelmistoa. Minulla oli joitakin tiettyjä kriteerejä, jotka olivat kertyneet ajan myötä. Kun törmäsin Laskupisteeseen Googlen kautta, kokeilujakso osoitti, että se oli sopiva näihin kriteereihin ja paljon muuta." - Lue koko tarina.
image
Lasse Ilmonen
PiskiTiski Oy

Tietoturvallinen palvelu

Hintaluokassaan erittäin kilpailukykyinen, kts. vertailu

SSL

Salattu yhteys

Kaikki liikenne selaimen ja palvelun välillä on salattu 256-bittisellä salausavaimella. Yhteys on yhtä turvallinen kuin verkkopankeissa käyttämäsi.

Pilvipalvelu

Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan joka yö Amazonin tarjomaan S3 -palveluun, joka lupaa 99,9999999% suojan tietojen säilymiselle. Tällöin et menetä tärkeitä tietojasi vaikka jotain täysin ennakoimatonta tapahtuisikin.

24/7

Aina käytettävissä

Palvelu on käytettävissä kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Palvelimet sijaitsevat Amazonin tarjoamassa yksityispilvessä, joten suorituskykyä saadaan tarvittaessa helposti kasvatettua.

Vikasietoinen

Kahdennettu ympäristö

Sovelluspalvelimet on kahdennettu ja ne sijaitsevat kuormantasaajan takana, joka mm. mahdollistaa palvelun päivityksen ilman käyttökatkoja. Myös tietokantapalvelimet on kahdennettu kahteen fyysisesti eri lokaatioon.


Lisätietoa Laskupisteen järjestelmäarkkitehtuurista

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy