Laskupiste

Laskupisteelle 3000. rekisteröity käyttäjä

Laskupisteen käyttäjämäärä jatkaa rivakkaa kasvua. Olemme saaneet tänään Laskupiste-laskutusohjelmalle 3000. rekisteröidyn käyttäjän. Kunnian saa osakseen Päiväkoti K. Toivomme, että Laskupiste osoittautuu teille hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Palkintona annamme 50 euron arvokupupongin Laskupiste-palveluun, jolla voitte kuitata joko palvelun kuukausimaksuja tai verkkolaskujen ja postitusten käyttömaksuja.

Käyttäjämäärämme jatkavat voimakasta kasvua ja toivotammekin kaikki uudet käyttäjämme tervetulleiksi käyttämään laskutusohjelmaamme ja toivomme, että se osoittautuu teille sopivaksi laskutuspalveluksi.

Kiitokset vielä kaikille Laskupisteen käyttäjille ja toivomme, että käytätte palveluamme myös jatkossa. Erityiskiitokset kaikille teille käyttäjillemme, jotka olette auttaneet antamalla ideoita palvelun kehittämiseksi. Toivommekin, että yhdessä saamme kehitettyä palvelusta vieläkin paremman ja tarpeisiinne paremmin sopivan.


Markus Kettunen / Laskupiste / 29. heinäkuuta 2016

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy