Laskupiste

Laskupisteelle 2000. rekisteröity käyttäjä

Olemme saaneet tänään Laskupiste-laskutusohjelmalle 2000. rekisteröidyn käyttäjän. Kunnian saa osakseen Ompelimo N. Toivomme, että Laskupiste osoittautuu teille hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Palkintona annamme 25 euron arvokupupongin Laskupiste-palveluun, jolla voitte kuitata joko palvelun kuukausimaksuja tai verkkolaskujen ja postitusten käyttömaksuja.

Käyttäjämäärämme jatkavat voimakasta kasvua ja toivotammekin kaikki uudet käyttäjämme tervetulleiksi käyttämään laskutusohjelmaamme ja toivomme, että se osoittautuu teille sopivaksi laskutuspalveluksi.

Kiitokset vielä kaikille Laskupisteen käyttäjille ja toivomme, että käytätte palveluamme myös jatkossa. Erityiskiitokset kaikille teille käyttäjillemme, jotka olette auttaneet antamalla ideoita palvelun kehittämiseksi. Toivommekin, että yhdessä saamme kehitettyä palvelusta vieläkin paremman ja tarpeisiinne paremmin sopivan.


Markus Kettunen / Laskupiste / 19. marraskuuta 2015

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy