Laskupiste

Laskupisteelle 1500. rekisteröity käyttäjä

Olemme saaneet tänään Laskupiste-laskutusohjelmalle 1500. rekisteröidyn käyttäjän. Kunnian saa osakseen Autokorjaamo Ykkös Mestari. Toivomme, että Laskupiste osoittautuu teille hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Palkintona annamme 25 euron arvokupupongin Laskupiste-palveluun, jolla voitte kuitata joko palvelun kuukausimaksuja tai verkkolaskujen ja postitusten käyttömaksuja.

Käyttäjämäärämme ovat kasvaneet mukavalla tahdilla ja toivomme tänään julkaistun uusimman version kasvattavan käyttäjämääriä vielä kovemmalla tahdilla. Eiköhän 2000 saada rikki jo mieluusti alkutalven aikana :)

Kiitokset vielä kaikille Laskupisteen käyttäjille ja toivomme, että käytätte palveluamme myös jatkossa. Erityiskiitokset kaikille käyttäjille, jotka olette auttaneet antamalla ideoita palvelun kehittämiseksi. Toivommekin, että yhdessä saamme kehitettyä palvelusta vieläkin paremmin tarpeisiinne sopivan.


Markus Kettunen / Laskupiste / 3. elokuuta 2015

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy