Laskupiste

Tilauskone.com on nyt Laskupiste

Aiempi nimemme ei mielestämme kuvastanut kunnolla palvelumme tärkeintä ominaisuutta eli laskutusta. Tämän takia aloimme jo jonkin aikaa sitten miettimään uutta nimeä palvelullemme ja lopputuloksena syntyi palvelua mielestämme erinomaisesti kuvaava nimi - Laskupiste. Nimessä ei jää epäselväksi mikä palvelu on kyseessä ja se kuvastaa myös täydellistä keskittymistämme suomalaisiin asiakkaisiimme ja Suomen markkinoille. Emme ole viemässä palveluamme ulkomaille, kuten muutamat kilpailijamme, vaan keskitymme täysin palvelemaan suomalaisia asiakkaitamme.

Laskupiste Oy

Samassa yhteydessä 1.10.2018 aloittaa uusi Laskupiste Oy, joka vastaa jatkossa palvelun kehityksestä. Kuten nimikin ilmaisee, yritys keskittyy kehittämään ja ylläpitämään Laskupiste-laskutuspalvelua. Laskupiste Oy on täysin suomalaisomistuksessa oleva osakeyhtiö, jota pyörittää sama tiimi, joka on ollut Tilauskone.com:in taustalla sen alusta lähtien.

Muutokset käyttäjillemme

Suurimpana muutoksena kaikki tilauskone.com -osoitteet muuttuvat muotoon laskupiste.fi. Tämän lisäksi vaihdamme samassa yhteydessä hinnoittelumalliamme, josta löydätte lisätietoja tästä linkistä. Muuten muutokset eivät juuri näy käyttäjillemme, vaan palvelu itsessään pysyy ennallaan.

Tulevaisuus

Muutosten myötä pystymme panostamaan entistä enemmän palvelun kehittämiseen ja sitä kautta tuomaan nopeammin uusia ominaisuuksia käyttäjiemme ulottuville. Meillä on pitkä kehityslista uusista ominaisuuksista, joista suuri osa on tullut teiltä käyttäjiltämme. Lähitulevaisuuden suunnitelmissamme on mm. luoda uusi asiakaskohtainen raportti, jota voi käyttää esim. kotitalousvähennystä varten, laskun kopiointi toistuvaksi laskuksi sekä raporttien kiinteiden päivämäärärajojen vaihtaminen täysin dynaamisiksi. Pidemmällä aikavälillä meillä on listalla mm. päivärahojen lisäys matkalaskulle, tuki usealle pankkitilille sekä ostolaskut.

Yhteistyöterveisin,
Laskupisteen kehitystiimi


Markus Kettunen / Laskupiste / 1. lokakuuta 2018

|

Yhteystiedot

Tuki
support@laskupiste.fi
Chat
Tukisivusto
Myynti
sales@laskupiste.fi
+358 10 406 7050
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 8000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

© 2020 Laskupiste Oy