Laskupiste

Ongelmia tiedostojen latauksessa Chromella

Palvelussa on jo jonkin aikaa ilmennyt ongelmia tiedoston latauksessa Chrome-selaimella. Tämä koskee mm. liitetiedostojen, maksuaineiston sekä uuden logon latausta.

Tarkkaa syytä ongelmalle ei ole löytynyt ja tämän takia lopullista korjausta ei ole vielä saatu tehtyä. Ongelman pystyy kuitenkin korjaamaan, ainakin hetkellisesti, päivittämällä selainikkunan selaimen päivitysnapilla (F5) silloin kun ongelmallinen sivu on auki selaimessa. Toinen vaihtoehto on käyttää toista selainta (esim. Safari, Firefox) silloin kun on lataamassa tiedostoja palveluun.

Pahoittelut ongelmasta ja sen pitkittyneestä korjausajasta. Pyrimme korjaamaan ongelman heti, kun saamme taustalla olevan syyn selville.

3.8.2019 asennetun 7.4.0 version jälkeen virhettä ei ole enää tapahtunut. Päivitimme tällöin käyttöliittymäkirjastomme uusimpaan versioonsa ja tämä näyttää korjanneen ongelman.


Markus Kettunen / Laskupiste / 8. heinäkuuta 2019

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy