Laskupiste

Muutamilla käyttäjillä ongelmia kirjautumisessa

Olemme saaneet viestiä muutamilta käyttäjiltämme, sekä nähneet lokeistamme viitteitä, kirjautumisessa olevasta ongelmasta, jossa kirjautuminen jää ns. luuppiin, eli kirjautumisesta ei pääse sisälle palveluun saakka, vaan se lataa kirjautumista aina uudelleen. Meille tulleiden tietojen mukaan ongelma johtuu siitä, että palveluun yritetään kirjautua kirjanmerkin kautta, joka osoittaa suoraan kirjautumispalveluun (https://tilauskone.eu.auth0.com/login?...) eikä itse Laskupiste-palveluun.

Selvitämme ongelmaa käyttämämme Auth0-kirjautumispalvelun kanssa, mutta sitä ennen ongelman saa korjattua vaihtamalla kirjanmerkin osoitteeksi https://www.laskupiste.fi/ui/secure/dashboard tai vaihtoehtoisesti kirjautumalla suoraan etusivumme https://www.laskupiste.fi kautta.

Jos teillä on samanlainen ongelma kirjautumisessa, eikä se johdu kirjanmerkistä, niin olkaa hyvä ja olkaa meihin yhteydessä support@laskupiste.fi.

4.12.2019 Auth0-kirjautumispalvelussa tehtyjen muutosten jälkeen tätä ongelmaa ei pitäisi enää olla. Jos näin kuitenkin on kohdallasi, ole hyvä ja ole yhteydessä meihin ja kerro miten ongelma sinulla esiintyy.


Markus Kettunen / Laskupiste / 30. marraskuuta 2019

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2020 Laskupiste Oy