Laskupiste

Laskupiste™-käyttäjätutkimus 2020

93,6 % suosittelee!
Palvelua on helppo käyttää 3,4 / 4
Asiakaspalvelu toimii hyvin 3,46 / 4
Olen ollut tyytyväinen palveluun 3,46 / 4

Laskutusohjelman versio 9.3.1

Laskupiste on päivitetty uuteen 9.3.1 versioon, jossa mukana parannus laskujen ja tarjousten kopiointiin. Alta löydät tietoa muista tekemistämme muutoksista ja korjauksista.

Uudet ominaisuudet

 • Tarjouksen, laskun, toistuvan laskun sekä kuitin kopiointiin on Asiakkaan valinta -ikkunaan tuotu mahdollisuus valita myös sama asiakas, jolta ollaan kopioimassa. Kiitokset Tarjalle hyvästä kehitysideasta.

Muutokset

 • Jos yritys on luonut yli 1000 laskua, ei näitä enää jatkossa näytetä kaikkia kerralla Laskut-sivulla, vaan oletuksena näytetään kuluvan vuoden laskut ja jos laskuja on useamman vuoden ajalta, vuoden voi valita valintalistasta.
  • Meillä on jo paljon useita tuhansia laskuja luoneita käyttäjiä. Laskut sivu on voinut tällöin olla todella hidas, kun siihen on haettu yrityksen kaikki laskut usean vuoden ajalta. Muutos nopeuttaa sivun latausta huomattavasti paljon laskuttaneilla käyttäjillä.
  • Myyntireskontrassa näytetään kaikki maksamattomat laskut, joten sitä kannattaa hallita aktiivisesti ja merkitä maksetut laskut maksetuiksi, jotta ne poistuvat myyntireskontrasta ja näin ollen helpottavat sen hallintaa sekä nopeuttavat latautumista.
 • Selaimen paikallisen muistin täyttyessä palvelua ei voinut käyttää, ennen kuin paikallisen muistin oli käsin tyhjentänyt (tai käytti eri selainta tai selaimen private/incognito -tilaa). Jatkossa palvelu tunnistaa paikallisen muistin täyttymisen ja pyrkii poistamaan sieltä ei-pakollisia tietoja, kuten taulukoiden ulkoasuja (mm. minkä sarakkeen mukaan taulukko on järjestetty, mitkä sarakkeet ovat näkyvissä sekä kuinka monta riviä näytetään kerralla). Ko. tietojen poistosta näytetään käyttäjälle ilmoitus.

Bugikorjaukset

 • Laskun lähetys tai tulostus ei päivittänyt laskun tilaa Myyntireskontra- tai Laskut -sivuilla ennen kuin sivun päivitti
 • Muistutuksen lisäys -ikkunassa näkyi Sulje-nappi, joka aiheutti virheen. Jatkossa ko. nappi on piilotettuna lisäyksen yhteydessä ja näkyvissä ainoastaan muokkaus -ikkunassa
 • Verkkolaskun lähetys -ikkuna avasi käyttöliittymävirheen raportointi-ikkunan, jos verkkolaskun lähetys ei ollut mahdollista esim. puuttuvan postiosoitteen takia
 • Jos toistuva lasku oli pysäytetty käyttösopimuksen loppumisen takia, ei sitä ollut mahdollista aktivoida käyttöliittymän kautta. Jatkossa tämä onnistuu valitsemalla toistuvan laskun sivulla Lisätoiminnot - Aktivoi.
  • Toistuvan laskun aktivointi luo siitä automaattisesti seuraavan laskun ja jatkaa toistoa tästä
  • Aktivointi vaatii, että käyttösopimus on voimassa
  • Toistuvaa laskua ei voida aktivoida, jos sille on määritetty edellisen laskun maksun tarkistus eikä ko. laskua ole merkitty maksetuksi. Kun lasku merkitään maksetuksi, aktivoituu toistuva lasku tällöin automaattisesti.
 • Kun tuotteen muokkauksessa muutti tarkenteen tyypin päivämäärästä takaisin tekstikentäksi Tarkenne-kenttään saattoi jäädä ylimääräinen teksti, esim. ORDER_DATE

Muuta

 • Päivitetty kaikki käyttöliittymäkomponentit uusimpiin versioihinsa

Markus Kettunen / Laskupiste / 27. helmikuuta 2021

|

Yhteystiedot

Tuki ja myynti
+358 9 4270 4545
support@laskupiste.fi
Chat (ma-to 8:30-17 ja pe 8:30-15)
Tukisivusto (24/7)
Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Y-tunnus: 2936138-7
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Laskupiste Oy on vakavarainen suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää samannimistä laskutusohjelmaa. Palvelullamme on yli 9000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja kasvu jatkuu kovana. Yli 15 vuoden kokemuksemme selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat hyvän ja turvallisen palvelun käyttöösi.

Seuraa meitä somessa

Laskupiste™ © 2021 Laskupiste Oy