Laskupiste

Laskutusohjelman versio 6.3.5

Laskupiste-laskutusohjelma on päivitetty uuteen 6.3.5 korjausversioon.

Bugikorjaukset

Jos asiakkaalle oli määritetty laskutus- ja toimitusosoite ja jos ko. asiakkaalle tulostettiin tai lähetettiin lähete, muutti järjestelmä toimitusosoitteen laskutusosoitteen paikalle. Jos ko. asiakkailla laskutus- ja toimitusosoite on ollut sama, ei näiden kohdalla ole ongelmaa, mutta pahimmassa tapauksessa, jos lasku on tulostettu tai lähetetty lähetteen tulostuksen jälkeen, niin tällöin laskulle on tulostunut toimitusosoite laskutusosoitteen sijaan.

Ongelma koskee reilusti alle prosenttia käyttäjistämme ja tulemme lähettämään heille kaikille sähköpostia ongelmasta, jossa kerromme mitä asiakkaita ongelma koskee ja kuinka ongelman voi korjata. Ko. asiakkaat tulee käydä läpi muokkaus-ikkunassa ja varmistaa, että laskutus- ja toimitusosoite ovat oikein. Lopuksi kun asiakkaan tallentaa, korjaantuu myös taustalla oleva osoitteen linkitysongelma. Ongelma on ollut jo pitkään olemassa, mutta koska meillä ei ole ollut siitä tietoa, emme ole sitä myöskään voineet korjata. Tänään saimme vihdoin tiedon ongelmasta eräältä käyttäjältämme, jonka jälkeen teimme korjausversion pikavauhtia. Kiitokset Raunolle ongelman raportoinnista! Pahoittelut kaikille, joita ongelma koskee!


Markus Kettunen / Laskupiste / 21. helmikuuta 2019

|

Yritys

Täysin suomalainen asiantuntijaorganisaatio Laskupiste-palvelun takana

Laskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
etunimi.sukunimi@laskupiste.fi

Yli 15 vuoden kokemus selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä sekä useiden vuosien kokemus pilvipalveluista takaavat osaavan kumppanin ja hyvän palvelun.

© 2019 Laskupiste Oy